Katie Holmes & Tom Cruise

Slavni na sto in en način.
Odgovori

Vam je bil Tom bolj všeč z Nikole

Da
131
47%
Ne
48
17%
Mi je vseeno
101
36%

Skupaj glasov: 280

Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dragon_fly »

je ze fajn ce se lakh sam odlocis, s kolikimi decibeli bo prsu tvoj otrok na svet.. :evil:

a se men sam zdi a bi mogoce tale pogruntacija o tihem porodu zrastla na kaksnem moskem zelniku :gruebel:
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

cosmy napisal/-a:
girl007 napisal/-a:Katie je noseča, par je baje presrečen. :D

sam še zmer mi ni jasn, kako... če je pa rekla, da bo do poroke devica!!!!?!!?!

očitno se mu ni mogla upreti

je pa men ona tud čist huda, tko simpatična punca
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Trenutno sta mi najbl bedn par v Holywoodu...mislm obupn se obnašata, obledna sta za pop*izdit...te scientologije pa sploh ne bom komentirala, ampak očitno je Katie še hudo nezrela, da se spušča v takšne neumnosti...Nicole je že vedla, zakaj nista za skupi...ker z leti postaja Tom vedno bolj bedast...MJ sindrom očitno :roll:

Še za Demi in Ashtona sm govorila, da sta totalno mim..sam sta pa 100x bolj pristna in normalna kot tedva.
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sano »

bad_girl napisal/-a:Trenutno sta mi najbl bedn par v Holywoodu...mislm obupn se obnašata, obledna sta za pop*izdit...te scientologije pa sploh ne bom komentirala, ampak očitno je Katie še hudo nezrela, da se spušča v takšne neumnosti...Nicole je že vedla, zakaj nista za skupi...ker z leti postaja Tom vedno bolj bedast...MJ sindrom očitno :roll:

Še za Demi in Ashtona sm govorila, da sta totalno mim..sam sta pa 100x bolj pristna in normalna kot tedva.

to pa lahk rečem sam 123
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Tom&Katie-luštn parček
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ČrnaSenca »

Ne vem kaj se sploh obremenjujete s temi američani? Meni je čisto vseeno kdo je s kom. Pa saj so samo ljudje, kot mi.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

ČrnaSenca napisal/-a:Ne vem kaj se sploh obremenjujete s temi američani? Meni je čisto vseeno kdo je s kom. Pa saj so samo ljudje, kot mi.

word. :D :D :D
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Tom Cruise je bil že kot otrok predan religiji. Preden se je odločil za igralsko kariero in scientološko sekto, je študiral teologijo. Postati je nameraval duhovnik. Ko je spoznal, da se ženskemu svetu ne bo mogel za vedno odpovedati, si je premislil. Dobra odločitev Tom! Ker je bil odličen športnik, je nekaj časa sanjal tudi o karieri kot boksar.

Zarad mene tud če bi bil duhovnik.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Mojca82
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mojca82 »

Sta mi luskan par, cepav mi je bila Nicole full boljsa, ti izpade glede vere pa...sick... :steinigung:
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a francija »

Katie Holmes je prvič po objavi, da pričakuje naraščaj, spregovorila. Pravi, da so se ji izpolnile dolgoletne sanje.

Tomovo reakcijo na novico o nosečnosti je opisala takole: "Tom je popolnoma vznemirjen. Opremljava že otroško sobo, sama pa se učim plesti.”

Slika
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Sam men zgleda ta bejbika k ena anoreksična najstnica...prov nč mi ni simpatična....je že bolj Nicole
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
marateja
Kofetarica
Kofetarica

francija napisal/-a: sama pa se učim plesti.”

http://24ur.com/media/images///300x200/Oct2005//16068567.jpg

O in kaj ima to veze s pripravami na otroka :eek:
Jean de La Bruyere
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

men je katie luskana, sam kaj k ma cist krive noge, vsaj kokr se iz simpatij spomnim, vedno ko je bla v hlacah in ce so jo pokazal tud v noge (kar je blo malkrat) je bla toooook cudna . sam onadva naj kr uzivata ;)
keep on smiling:)
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

kaj majo pa njene krive noge veze z njuno zvezo?

ne vem, meni nekak ne pašeta skupaj. Se mi pa zdi da je nicole velik boljše zdj, je kar "vzcvetela" vsaj vizualno pa karierno.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

Slika
Odgovori