Trenutno sta mi najbl bedn par v Holywoodu...mislm obupn se obnašata, obledna sta za pop*izdit...te scientologije pa sploh ne bom komentirala, ampak očitno je Katie še hudo nezrela, da se spušča v takšne neumnosti...Nicole je že vedla, zakaj nista za skupi...ker z leti postaja Tom vedno bolj bedast...MJ sindrom očitno
Še za Demi in Ashtona sm govorila, da sta totalno mim..sam sta pa 100x bolj pristna in normalna kot tedva.
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
bad_girl napisal/-a:Trenutno sta mi najbl bedn par v Holywoodu...mislm obupn se obnašata, obledna sta za pop*izdit...te scientologije pa sploh ne bom komentirala, ampak očitno je Katie še hudo nezrela, da se spušča v takšne neumnosti...Nicole je že vedla, zakaj nista za skupi...ker z leti postaja Tom vedno bolj bedast...MJ sindrom očitno
Še za Demi in Ashtona sm govorila, da sta totalno mim..sam sta pa 100x bolj pristna in normalna kot tedva.
Tom Cruise je bil že kot otrok predan religiji. Preden se je odločil za igralsko kariero in scientološko sekto, je študiral teologijo. Postati je nameraval duhovnik. Ko je spoznal, da se ženskemu svetu ne bo mogel za vedno odpovedati, si je premislil. Dobra odločitev Tom! Ker je bil odličen športnik, je nekaj časa sanjal tudi o karieri kot boksar.
Zarad mene tud če bi bil duhovnik.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
men je katie luskana, sam kaj k ma cist krive noge, vsaj kokr se iz simpatij spomnim, vedno ko je bla v hlacah in ce so jo pokazal tud v noge (kar je blo malkrat) je bla toooook cudna . sam onadva naj kr uzivata