kara, problem je v tem da ne vem kaj je narobe...samo ves čas se mi pojavlja tist bedn občutek...k ga v bistvu ne znam opisat...npr. ko se pogovarjava preko telefona je vse super, si želim da bi bla ob njem, ko pa pride dan, ko se dobiva, postanem totalno živčna, ne vem kam bi se dala in bi zmenek enostavno najraje odpovedala...razmišljala sem, ko si mi napisala, kaj me moti na njem, v bistvu ne vem, glede videza nič, glede čustev tudi nič, sploh ne vem če me res kaj "moti" ...samo pač imam občutek, da ne vem kaj počne on poleg mene, trenutno ga nisem vidla že dober tedn, pa mi je po pravici povedano "navadno", sploh nikogar ne pogrešam ob sebi...očitno sem res obupen primerek, ki se ne zna zajsnit...mrbit pa res rabm "strokovno" pomoč, ker tole je obupno, žre me iz dneva v dan, vn se pa enostavno ne vidm... :ertrink:
em fiona...en predlog..kaj če bi se vi2 usedla skupaj in se pogovorila o zaupanju...mislm da pogovor nikakor ne škodi...v najslabšem primeru bosta ostala na istem, ker se mogoče ne bo želel pogovarjati, drugače pa lahko nekatere stvari spremenita...povej mu kako je tebi...kako si razočarana, če mu je vsaj malo do tebe bo poskrbel, da te ne bo več razočaral v prihodnje... msm

Somepeople tell me that I need help, some people can f*** off and go to hell.