Stiki ostanejo kakor jst vem, in on če te ne odstrani vedno vidi kdaj si prjavljena.Edina rešitev je, če res nočeš da te vidi, je ta da si odpreš nou račun, in potem sporočiš drugim(vsem tistim ki jih imaš v stikih)
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
zaj sem si najnovejšega dol potegnila, kao msn 7.5 in ga nemaram! kr prejšnji (7.0) je biu v slovenščini in mi je bil bol všeč
Hehe, zanimivo jas pa ne prenesem Slovenskega MSN-ja
Sem se enkrat zmoto, pa je bil slo, samo sem ga takoj dol vrgo pa poiskal ANG Jaz mam najraje ang win pa msn, pa firefoxa in opero (spletna brskalnika).
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
zaj sem si najnovejšega dol potegnila, kao msn 7.5 in ga nemaram! kr prejšnji (7.0) je biu v slovenščini in mi je bil bol všeč
Hehe, zanimivo jas pa ne prenesem Slovenskega MSN-ja
Sem se enkrat zmoto, pa je bil slo, samo sem ga takoj dol vrgo pa poiskal ANG Jaz mam najraje ang win pa msn, pa firefoxa in opero (spletna brskalnika).
jst mam tut firefof na privzeto stran naštimano, kako naj pa opero inštaliram.??
In se to nč med sabo ne" tepe ", da bi kej zabrkala.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.