Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.
Odgovori
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

*tamalla* napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:
Bulma napisal/-a:
miss missy napisal/-a:Katere tampone kej uporabljate? jst osebno samo o.b., do ostalih firm mam kr mal predsodkov, pa ne vem zakaj. Mal napište vaše izkušnje...

Vedno samo O.B.

tud jz, če že :P

jst če je že nija da jih...pa še to najtamanjše...

drugače prisegam na vložke...pa ne vem zakaj... :nixweiss:

jst isto....če je res kj nujnga uporabm tampone drugač pa skor zmer vložke
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest se pa res nemorm prsilt, da bi vložke nosila :? ... pa se res trudm (k baje ni prov zdravo skoz z tamponi okol letat) pa enostavno negre k me tok mot un filing k čutš da maš neki v gatah - yaki!!

S tamponi sm pa tko freeeee :wink:
Uporabljam pa mullerjeve, sm si zalogo nardila pa sm kupla kr uno tavelko škatlo k jih je 60 not :P , zakaj bi pa dajala 1.000 za 5 tamponov (npr. o.b.) :?:

Edin uni od o.b. so dobri k majo čez eno "mrežco" (nevem ko se jim reče - pomoje so comfort silk) in gre ful lažje not...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Jst do letos do morja nism uporabljala tamponov ... zej jih uporabljam, če grem ven al pa če je tko kej ... ponoč pa doma mam pa vedno vložke. Sej men je tut ful boljši filing s tamponom, k ga res nč ne čutš, sam me je kr mal strah skos tampone uporablat.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

jas pa sem en čas mela ne iz italije z tistim aplikatorjem plastičnim...kr nemaram z prsti tega vstavljat, pa še predolge nohte mam :P
ampak se jih pri nas ne da dobit...razn od o.b. ki so ful dragi...ve kira če ma še kira firma tamponov ta aplikator zravn?
as if.
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

krfjolca napisal/-a:Ne vidim nobene razlike med ob ali viriano ali čem drugim. Razlika je samo v ceni, ker plačate še reklame, ki se vrtiijo po tv.

hm jaz bom pa tak rekla... odkar uporablam tampone (6 let) uporablam samo o.b. ... zakaj? zarat tega ker so lazji za vstavit, zarat tega ker drzijo 1x dlje kot tisti obicni... samo en x se mi je zgodilo da sem ostala brez in sem vzela mamin tampon (senta) .. isuse boze.. kao ista velikost, ista vpojnost pa mi je cez eno uro ze vse ven teklo, kar se mi pri o.b.-ju ni se nikol zgodilo... ze prvi dan menze lahko mam o.b. 4-5 ur (3 kapljice) .. in prav zarat tega ne zamnjam o.b.-ja... pa 5 tamponov ni jurja .. ce kupis v sparu je 32 tamponov 900 pa nekaj tolarjev...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

CommandykA napisal/-a:
krfjolca napisal/-a:Ne vidim nobene razlike med ob ali viriano ali čem drugim. Razlika je samo v ceni, ker plačate še reklame, ki se vrtiijo po tv.

hm jaz bom pa tak rekla... odkar uporablam tampone (6 let) uporablam samo o.b. ... zakaj? zarat tega ker so lazji za vstavit, zarat tega ker drzijo 1x dlje kot tisti obicni... samo en x se mi je zgodilo da sem ostala brez in sem vzela mamin tampon (senta) .. isuse boze.. kao ista velikost, ista vpojnost pa mi je cez eno uro ze vse ven teklo, kar se mi pri o.b.-ju ni se nikol zgodilo... ze prvi dan menze lahko mam o.b. 4-5 ur (3 kapljice) .. in prav zarat tega ne zamnjam o.b.-ja... pa 5 tamponov ni jurja .. ce kupis v sparu je 32 tamponov 900 pa nekaj tolarjev...

Lih zarad tega pa imam kar mal predsodkov glede ostalih firm... k me o.b. tamponi še niso pustil na cedilu v 6-ih letih odkar jih uporabljam.
The key is, never stop doing what you love!
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Hja, če imaš močno perilo, potem verjetno re gledaš na to. Jaz mam pa tako švoh menstro, da je čisto vseeno, katere uporabljam. :P
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

jst sm skos kupvala ob, zadnič sm pa zarad ene akcije slučajno kupla cathrine (sm dobla tangice zraven :D ) , nism opazla nobene druge razlike, razen v ceni. mi ni nč premočl al pa kej tazga.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

krfjolca napisal/-a:Hja, če imaš močno perilo, potem verjetno re gledaš na to. Jaz mam pa tako švoh menstro, da je čisto vseeno, katere uporabljam. :P

Jest isto :ja: , bi lah mela en tampon cel dan not, če bi blo seveda higienično...
Uporabniški avatar
-anonymus-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -anonymus- »

shy_grl napisal/-a:
*tamalla* napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:
Bulma napisal/-a:[quote="miss missy"]Katere tampone kej uporabljate? jst osebno samo o.b., do ostalih firm mam kr mal predsodkov, pa ne vem zakaj. Mal napište vaše izkušnje...

Vedno samo O.B.

tud jz, če že :P

jst če je že nija da jih...pa še to najtamanjše...

drugače prisegam na vložke...pa ne vem zakaj... :nixweiss:

jst isto....če je res kj nujnga uporabm tampone drugač pa skor zmer vložke[/quote]

enako :P samo na morju oz. takrat ko je res nujno tampone
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

*Ela* napisal/-a:jas pa sem en čas mela ne iz italije z tistim aplikatorjem plastičnim...kr nemaram z prsti tega vstavljat, pa še predolge nohte mam :P
ampak se jih pri nas ne da dobit...razn od o.b. ki so ful dragi...ve kira če ma še kira firma tamponov ta aplikator zravn?
kaj res nobena ne ve če ma še kira druga firma tampone z aplikatorjem?
as if.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

joj, to ni res... že prejšnič sm jo mela 2 tedna, potem pa tko kakšnih 10 dni nič, in zdj že spet dva tedna!!!
:? :? :? :? :? :eek:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Dorotea napisal/-a:odkar sem imela tiste najmanjše....za 1kapljico in so imeli neko mrežico še preko, se mi zdi da so najboljši. :D

sej mogoč se motim, sam a ni zdej ta mrežica tut na ostalih? ne vem, se mi zdi da sm enkrat vidla reklamo
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

mily napisal/-a:
Dorotea napisal/-a:odkar sem imela tiste najmanjše....za 1kapljico in so imeli neko mrežico še preko, se mi zdi da so najboljši. :D

sej mogoč se motim, sam a ni zdej ta mrežica tut na ostalih? ne vem, se mi zdi da sm enkrat vidla reklamo

Zdej po novem majo vse velikosto to mrezico cez. Prej pa sam Comfort pomojem. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

ti o.b. z to mrežico so res zakon.....ful na easy gredo not.....men so the best...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Odgovori