preden sem si beto dala mi jih je šlo krast,vse povrsti zdaj pa nobenega več , ko kliknem na smajlija, da bi se kvadratek pokazal se mi samo napiše izberi vse, ne pa več kopiraj
jst mam msn messinger-ja 7,5 Plus!. Se pravi novejšega z dodatkom, pa dela dobro! Veš ponavadi pri novih napiše odpravljanje težav pa ti on pogleda kva nipa ma bi rabu daš popravi in je. Možn je da maš ksn firewall al pa kej podobnga tko naštiman, al pa kje nisi kej naštimal kot je treba (moje menenje)
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
men pa ta msn 7.5. full šteka, tko, da sem mogla dat onga stargea 7.0. nazaj, pa če tko gledam mi še je najboljš bil on 6.0. al kva je bil, k ni nikol nič štekal pa to.......
o.k. ne vem, če je smiselno odpirat novo temo o msn-ju pa bom vprašala kr tuki. kakšna je razlika, če profil zbrišeš al pa blokiraš? Te v kakem od teh primerov tista oseba še vedno vidi, če prideš gor?
ja pa še neki ...sorry sem anti elektronika. če js ta profil blokiram pa še vedno vidim tisto osebo ali je prijavljena ali ne ali to pomeni, da me ta oseba še ni zbrisala?