Želja po naraščaju
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Če sta res pravi parček in spadata skupaj, potem ne bi smel biti problem govoriti o tem... kadarkoli, kjerkoli... mi2 sva še daaaaaaaaleč od tega da bi imela otroke (oba premlada, nezaposlena... in še kup drugih stvari) ampak se brez problema pogovarjava o tem. Kako bodo najini otroci luškani (pravi lomilci/lomilke src), pa kako jim bo ime... in podobno. Včasih se je res fajn pogovarjati o tem

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Verjetno vsaj približno veš kaj on misli o tem. Glede na njegov odziv, ko so v bližini manjši otroci,... Če misliš, da je vsaj približno za, mu omeni, kako bi bilo fajn, če bi vidva mela eno štručko, ki bi bila del vaju,...
Drugač pa, jaz si tud ful želim otroka, če bi imela faks končan, bi ga že sigurno imela. Tako bom mogla pa to mojo željo še ene 2 leti krotit.
Drugač pa, jaz si tud ful želim otroka, če bi imela faks končan, bi ga že sigurno imela. Tako bom mogla pa to mojo željo še ene 2 leti krotit.
Verjetno sta se že kdaj prej pogovarjala o otrocih. In si verjetno opazila njegovo reakcijo na to temo. Mogoče si razbrala ali si jih želi ali ne (še v bližnji prihodnosti).
Jaz se spomnim, sem svojmu prvič omenila to željo, ko sva bila v ZOO-ju, kjer je bilo polno mladih staršev z otročički. Tako da sem nekako opazovala kakšna bo njegova reakcija. Ni preveč komentiral, pa tudi ne vem kakšnega navdušenja ni pokazal. Zato sem čez nekaj dni spet poskusila, ko je bila po TV kakšna reklama (recimo za plenice)......
V glavnem hočem ti povedat, da če se še nista o tem pogovarjala, mu pač samo bežno namigni oziroma nakaži, da bi imela malo štručko. Opazuj njegovo reakcijo.
Sploh je pa najboljš da ga kar direktno vprašaš. Tako vsaj dobiš direkten odgovor
Jaz se spomnim, sem svojmu prvič omenila to željo, ko sva bila v ZOO-ju, kjer je bilo polno mladih staršev z otročički. Tako da sem nekako opazovala kakšna bo njegova reakcija. Ni preveč komentiral, pa tudi ne vem kakšnega navdušenja ni pokazal. Zato sem čez nekaj dni spet poskusila, ko je bila po TV kakšna reklama (recimo za plenice)......
V glavnem hočem ti povedat, da če se še nista o tem pogovarjala, mu pač samo bežno namigni oziroma nakaži, da bi imela malo štručko. Opazuj njegovo reakcijo.
Sploh je pa najboljš da ga kar direktno vprašaš. Tako vsaj dobiš direkten odgovor
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
- Cosmopolitanka
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
suede napisal/-a:dobr je da mu poveš direkt ter ga vprašaš za mnenje. Če sta finančno ter stanovanjsko preskrbljena pol sploh ni panike pa vama želim velik sreče pri vajinem naraščaju.
ja, najboljse da bi ga kar direkt vprasala kva si on kej misl o otrocih...
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
- dragon_fly
- Komunikatorka
pr nama je ta tema ... vedno nek na meji med solami in smehom... sre
a, strahovi... to je vedno povezano s prevzemanjem velike odgovornosi in otrok res ni kr neki.
ti mu kr rec da je ena sodelavka noseca in to je pol krasna iztocnca da se lepo zapleteta v pogovor o takih stvareh (sicer pa ga sama najbl poznas)
a, strahovi... to je vedno povezano s prevzemanjem velike odgovornosi in otrok res ni kr neki.
ti mu kr rec da je ena sodelavka noseca in to je pol krasna iztocnca da se lepo zapleteta v pogovor o takih stvareh (sicer pa ga sama najbl poznas)
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
sej je velik načinov, da mu na skrivaj namigneš,... ob kaki reklami za planice, reč joj lej kok je lep otrok,... al pa k se kje sprehajata pa vidta mlado mamico, pa čist mehka rati, al pa nosečnico pa reč uuu jz bi tud mela tak trebuh
vrjem to pali, nebo mrtvo hladn to sprejel, neka reakcja bo že....

- - - - - - - - - - -
življenje je lepo
življenje je lepo
moja izkušnja
Hm... midva hodiva že 10 let (letos oktobra) in maja bova postala starša s tem da je ON
predlagu, da bi mela otroke. Stavek je bil nekako takole izrečen: Jaz bi mel že kšnga "piščančka" Pa ti?
Nato je stekel pogovor in sva se odločila.
Na začetku najine veze se nama je zalomilo in sva splavila (razlog je bil da sva bila oba srednješolca, totalno premlada za vzgojo otrok) in sedaj ko gledam nazaj, sva se edino pravilno odločila, oba imama službo za nedoločen čas (kar pomeni neko garancijo), sva doštudirala in si urejava stanovanje.
Priznam, da me je med dobo 10. let metalo in sm zavidala mladim mamicam, nikoli mu pa nisem ničesar omenila. Sedaj sva bolj zrela in mislim da tudi bolj odgovorna.
LP

Nato je stekel pogovor in sva se odločila.
Na začetku najine veze se nama je zalomilo in sva splavila (razlog je bil da sva bila oba srednješolca, totalno premlada za vzgojo otrok) in sedaj ko gledam nazaj, sva se edino pravilno odločila, oba imama službo za nedoločen čas (kar pomeni neko garancijo), sva doštudirala in si urejava stanovanje.
Priznam, da me je med dobo 10. let metalo in sm zavidala mladim mamicam, nikoli mu pa nisem ničesar omenila. Sedaj sva bolj zrela in mislim da tudi bolj odgovorna.
LP
-
- Sramežljivka