MIGRENA napisal/-a:Jest sm enkrat v enmu filmu vidla res idealno snubitev... no tkole gre:
Fant je res naredu punci surprise pa ful okrasu sobo z svečkam in rožcam pa tem zadevam in na sred sobe postavu res ful velko škatlo. No k je ona pršla domov (njega ni blo takrat v sobi) je vidla škatlo jo začela odpirat, in so ble notr vedno manjše škatle, pa še manjše... no in v najmanjši je bla škatlca za prstan... in jo ona odpre pa je bla prazna in v tistem pride tip s prstanom v roki in jo zasnubi
Res, ful je blo dobr izpeljan!
uauuuu tako bi tud jst

Dobro, da ga ni 

Ja no kaj čmo ampak jst sm še vedno eno izmed najbolj romantičnih bitji na tem svetu in vem, da kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli se mi bo že pač zgodilo, da bom tooooooooookkkkkkkk vesela in totalna cmerica ... 
. Je pa prvi fant čist neizvirno, kar v parku na sprehodu bleknil, če bi se poročila z nim ipd....brez prstana brez romantike kr tk. Ta drugi pa je bil bolj izviren-peljal me je k sebi na Štajersko, kjer živi in mi rekel, da me čaka tam pošta. Men ni blo nič jasno kaka pošta tam, saj ne živim tam..no, pa je bila notri kartica voščilnica, na keri je pisalo, če bi se poročila z nim, k sem se obrnila in ga pogledala, je bil pa že na kolenih s prstanom...(sam ga nisem sprejela, se ve zakaj). Skratka, jaz bi se nekoč rada poročila in itk da sanjam o sanjski zaroki, ker poroko želim le intimno v družbi le ožjih prijateljev. Bomo videli...