sunnydayka napisal/-a:oj cosmopolitanke! mam en VELIK BLEM! men je blazno ušeč..... sm ne se smejat omar naber!
Sorry,jaz sem se smejala

Meni pa ni nič včeš-ne on,ne njegova glasba.
sunnydayka napisal/-a:oj cosmopolitanke! mam en VELIK BLEM! men je blazno ušeč..... sm ne se smejat omar naber!

pa je šlo mimo. boš spoznala kakega bolš  pa bo. sj jih je dost podobnih njemu, sploh tle na primorskem so eni trije k zlo spominjajo nanj
  pa je šlo mimo. boš spoznala kakega bolš  pa bo. sj jih je dost podobnih njemu, sploh tle na primorskem so eni trije k zlo spominjajo nanj 

¤MiSsY¤ napisal/-a: sam men se pa zdi da alya poje cez nos in nima nobene prave glasbene izobrazbe tko da nista primerljiva......

sm pa 10 let mlajša od nega!
 sm pa 10 let mlajša od nega!   sm čeprov je u enmu intervjuju jasno povedou da ne mara tok mladih jz še kr upam! sj vem da sm nora sm useen! sm jz grem z njim vn! a mislte da se ne more nč nrdit tkrat?  k jz sm čist mrtva nanga!
 sm čeprov je u enmu intervjuju jasno povedou da ne mara tok mladih jz še kr upam! sj vem da sm nora sm useen! sm jz grem z njim vn! a mislte da se ne more nč nrdit tkrat?  k jz sm čist mrtva nanga!
sunnydayka napisal/-a:sj vem da je kao arogantn
pa da sm premlada zanga :