Haha, ob nekaterih navadah/razvadah sm se prav nasmejala
--Js pa vedno (sploh kadar se učim) navijam lase okrog prsta. Mam en tak posebn način: js jih najprej navijem, na koncu sučem tak dolg dokler se ne nardi tak vozliček in pol tist vozliček nesem do ust in pregriznem z zobmi, da tak pokne. LoL, to znam sam js

ln to znam delat samo z levo roko, tk da mam pol na levi strani glave ful krajše lase ko na desni. To me ful jezi, ampak simply ne morm nehat. To navado mam že od otroštva, mami pravi, da sem kot otrok z desno roko držala flaško, z levo pa "štrikala" lase.
--Včasih ko se vozim v avtu, ampak ne vedno (izpita še nimam, kot sovoznica) štejem količke ob cesti al pa razmike med črtami na cesti. Ampak to ne štejem tak 1,2,3.... ampak ob vsakem količku/razmaku ugriznem z zobmi (ampak brez da bi odprla usta. Upam da si lahk predstavljate).
--Vedno mam noge prekrižane, tega se sploh ne morm odvadit, drugače skorajda sploh ne znam sedet.
--Kot otrok sem mela en posebn hobi: velikrat sem nardila tak seznam barv; rdeča, modra, bela... itd. in se spravla kam v bližino ceste (to je tak blizu naše hiše) nato pa kake 3 ure označla vsak avto, ki je prišu mim, v svojo kategorijo. Vedno je blo največ belih, pol pa rdečih.
--V peresnici morajo obvezno vsi kuliji bit obrnjeni v eno smer, radirka pa je v desnem kotu. V torbi mam učbenike zložene po posebnem principu. Za nasprotje pa mam denar v denarnici vedno nametan in oblačila zložena brez reda.
--Vedno pojem solato pred/po glavni jedi, nikol vmes. Krožnik od juhe nikakor ne sme bit isti za nadaljno jed. Linolado/Nutello jem samo z žlico iz lončka. Še nikol je nism kombinirala s katerkoli jedjo (tud s kruhom ne).
Zihr je še kej... Ko se spomnim, dodam.

...