sofia83 napisal/-a:Ne, nikol nisem niti sladkarije ukradla, ker tega ne maram in ne odobravam.
No ... zdej sm se spomnla, da sm davnih dana v mal pijanem stanju ukradla pepelnik v enem baru (ker sm se lih selila in sm ga rabila doma), sam pol naslednji dan nism mela čist nč slabe vesti (kaj pa majo pijačo tok drago)
Zdej sm se spomnla, da sem enx iz KMŠja (precej pijana) eno majčko domov prinesla. Sam jo nisem ukradla, sm se pač zmotla. To se ne šteje kot kraja, ne?
not...I guess...lazem, pepelnik sem en x odnesla iz enega lokala v Postojni ce mi je bil pa taaaaaaaaaak vsec...pa sploh ne kadim jah, mogla sem...sue me
lazem, pepelnik sem en x odnesla iz enega lokala v Postojni
aja pa vzela sm enkrat eni ženski v enmu diskaču eno jopco K** jih gleda pa ta party folk mene so okral za 3pase pa še pa še in za dnar bla bla... pač js sm tut hotla kej nouga pa mi ni nč bed
lazem, pepelnik sem en x odnesla iz enega lokala v Postojni
aja pa vzela sm enkrat eni ženski v enmu diskaču eno jopco K** jih gleda pa ta party folk mene so okral za 3pase pa še pa še in za dnar bla bla... pač js sm tut hotla kej nouga pa mi ni nč bed
hehe......sej prav po eni strani..hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli, Ko umreš,so vsi žalostni, Ko živiš,jim je VSEENO!
to je res da te vsi gledajo ker sem si jaz glih zadnjic v h&m vzela iz zepa neki okrasek in ga dala v torbico ker sem si kupla glih prej nekaj v teri pa so me vsi cudno gledli vsaj zdgledlo je tak...
Drgac ne ne kradem. To so mi doma prvzgojoli in zmer so me vzgajali na ta nacin - da nikol nekomu ne smem cesa vzet, ker, kako bi se pa sama pocutla, ce bi men kdo kej ukradu.
Enkrat sm sicer iz enga lokala odnesla pepelnik (:D) pa en kozarec enx ker smo ga ravno rabil za slemerje delat ....
Pa v drugem al pa tretjem razredu, ko sva s kolegico zbirale slike pevk sva hodile v knjiznjico pa sva tm iz starih revij vn trgale slike in skrile pod pulover.
V trgovini al pa komu nism se nikol nc vzela pa tud ne mislm.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
A ni to smešn, da smo vsi "kradli" v rosnih letih k smo bli stari 4,5 itd.?
Kradm ne, ker bi me enostavno čist preveč vest pekla, sm pa že kdaj kak kozarc z gostilne domov prnesla pa enkat sm kupla dior-jevo šminko po polovični ceni od ene k jo je ukradla
Poznam pa tut jest eno k je še v srednji šoli tko kradla, da še njene frendice k so ble zravn niso nč opazle... no poj k so pa vn pršle je mela pa za cel ruzak robe
Jaz tudi nikoli nisem kradla, pa tut nimam namena krast.
Tut mene bi pomojem takoj dobili, če bi kradla, k bi verjetn čist sumljiva zgledala. Že zarad misli, da me lahko dobijo, bi bla cela živčna verjetno. Sem pa enkrat odnesla eno majčko iz New yorkerja, še tko na obešalniku. Pa sm lepo z obešalnikom v roki odkorakala iz trgovine.. Sem pa šele čez kake pol minute, že tm pr Tomas športu v Cityparku opazila, da mam še vedno un obešalnik v roki.. Pa sm pol odnesla majčko lepo nazaj v NY..
miikena napisal/-a:Jaz tudi nikoli nisem kradla, pa tut nimam namena krast. Tut mene bi pomojem takoj dobili, če bi kradla, k bi verjetn čist sumljiva zgledala. Že zarad misli, da me lahko dobijo, bi bla cela živčna verjetno. Sem pa enkrat odnesla eno majčko iz New yorkerja, še tko na obešalniku. Pa sm lepo z obešalnikom v roki odkorakala iz trgovine.. Sem pa šele čez kake pol minute, že tm pr Tomas športu v Cityparku opazila, da mam še vedno un obešalnik v roki.. Pa sm pol odnesla majčko lepo nazaj v NY..
cudno....ko pv ny piska tut cve gres tri metre mimo vrat z majco al necim pač