Gledu kdo 24ur zdle?? nek na primorskem so jim prepovedal izvajat jogo v telovadnici od vrtca, ker naj bi po treningih tam ostajali demoni in hudič, ki naj bi slabo vplivali na otroke. jaoo jaoo, kak folk se najde bogi njihovi otroci.
opium napisal/-a:Gledu kdo 24ur zdle?? nek na primorskem so jim prepovedal izvajat jogo v telovadnici od vrtca, ker naj bi po treningih tam ostajali demoni in hudič, ki naj bi slabo vplivali na otroke. jaoo jaoo, kak folk se najde bogi njihovi otroci.
ja sam res! jz sm sam rekla wtf, kaj je s folkom???
opium napisal/-a:Gledu kdo 24ur zdle?? nek na primorskem so jim prepovedal izvajat jogo v telovadnici od vrtca, ker naj bi po treningih tam ostajali demoni in hudič, ki naj bi slabo vplivali na otroke. jaoo jaoo, kak folk se najde bogi njihovi otroci.
Ej nisem mogla verjet, da je tok folka, ki je čist za luno.
Jaz pa sem se zdaj oktobra prvic vpisala. Me je mami prepricala, da grem, saj je njej to ful pomagalo pri sproscanju! Nas je okrog 20, pa sem jaz najmljasa tam - vecina je zensk starih okrog 30 - 40 let! Mi je pa ful zanimivo, sicer mi ni tezko delat vaj, saj sm kar gibcna, ampak to dihanje pa te kar zmatra, ne morem verjet!
sofia83 napisal/-a:Jst mam pa že kr neki časa namen, da začnem prakticirat ashranga jogo - to je v bistvu bolj hard verzija navadne joge, je fizično ful zahtevna. Pomoje bi se pr navadni jogi preveč dolgočasla (sicer še nisem probala), tko da se mi ta bolj zahtevna varjanta zdi super.
ja tudi to prakticiram...po knjigi še zaenkrat kr še ni samostojne skupine s to vrsto joge...
drugače pa jogo po shivanandi delam že 4 leta in mi ful paše
js sm se z jogo zacela letos ''ukvrajat'' ker imam na faxu mozne brezplacne obiske joge (pasejo k telovadbi) in je prou zakon...lepo se sprostis, tako da ko domov prid, samo se pod tus in spat
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
Zanima me katero glasbo si predvajate ob jogi oz. vseh sprostilnih vajah? Začela sem se malos proščat, ker enostavno v takem tempu ne morem naprej... zato se umirjam.
Nekaj komadov od Enye sem si že poiskala, vendar se kljub temu zanimajo še kateri izvajalci.
Meni je joga zakon. Delam predvsem ashtanga in shivananda jogo, ampak ne delam vseh vaj, samo tiste, ki mi pašejo. 4leta sem hodila k eni skupini za jogo ampak sem ugotovila da mi bol paše delat sama, v svojem tempu in po svojem vrstnem redu vaj oz. asan I love it