Lisset napisal/-a:jst jo mam....on je iz mb-ja, pa jst sem iz mb-ja! sam razlika je v tem, da on študira v lj! tko, da se vidiva sam v petek pa soboto! pa učasih celo jaz pridem kdaj v lj, ko imam čas! pa še gre nekak......
Vidis, jaz jo bom pa se imela... Sicer sva ze zdej priblizno isto narazen, kot bova ( on je iz Lj, jaz z Radovljice, potem bom pa jaz studirala v Portorozu ).... Ljubezen potrebuje blizino, in ravno sedaj se pogovarjala, kako bova ta rek sesula

Samo ne vem, toliko je v tem, da si ti vsakodnevne fore poves, da ves kje je partner, kaj dela, s cim se ukvarja...sedaj bo pa faks, dobro, saj bo zame isto kot zanj....samo...so novi ljudje, novi zuri in blabla...
naj mi en pove, da danes, ko takoalitako hitimo, ko se itak vse manj videvamo.... pa da je vse v glavi, da ce hoces - zmores...daj naj mi en rece, da to gre

mislim, saj veeeeeem, da bo tezko, samo se tolazim, da sva se tudi zdaj bolj poredko videvala ... Pa konec koncev ni tako dalec. pa rada se mava, eno leto sva ap skupi .. To tudi nekaj pomeni ? ali pac ...