stara sem ze precej oz. ze zelo dovolj ( blizam se ze letom,ko bo treba zacet o letih lagat

) in se vedno nedolzna...ce ne bi pila (ne cist uno v smislu alkoholizma

),kadila, imela precej razvit besedni zaklad tud v negativno smer, probala ze sve i svasta itd., bi bila kot devica marija. no, pa salo na stran.
zmer bolj se zarad tega sekiram in vedno bolj mi je nerodno.sicer je mojim frendicam to super, da sem taka, da bi morala bit ponosna, da tipi to spostujejo..ampak jz se ne pocutm bas tako super

o tem zakaj tako, pa niti sama ne vem. v bistvu se niti nisem velikokrat znasla v situaciji,kjer bi se lahko zgodil sex. vec je bilo takih modelov,ki so hoteli kaj,kar na silo - pa so doziveli le kaksno klofuto, zmerjanje in me ni bilo vec. zaradi takih se mi tudi bolj ali manj gnusi cel moski rod. drugace je bilo pa tudi nekaj lepih trenutkov,ampak nikoli ni do nicesar-zaradi mene-prislo. in ko gledam nazaj, mi po eni strani niti ni zal, ker vem da bi se zdaj tepla po glavi, ce bi bila z dolocenim tipom, ki me je kasneje zelo prizadel. ne bom vec nakladala...samo vprasala bi: a se vam zdi to totalno cudno in predvsem jaz neki cuden frik ? enostavno ne spoznam tipa, ki bi se mi zdel vreden,kr z enim pa ne morem, ker mi slabo pride ob sami misli,da bi se me dotikal nekdo... dankis, ce se je komu to dalo prebrat