Čevlji
parižanka napisal/-a:Ma ja ma v Torriju nimajo nič pametnega. Sem bla tam v soboto pa nisem nič kupla. Jaz bi rada zvedla za kakšne nove trgovine, če katera kaj pozna.
ma ja, v Trstu je ena tuga od tuge... še posebi ta Torri

glamBABY napisal/-a:parižanka napisal/-a:Ma dej povejte kam v Italiji greste nakupovat?
čevle v bato k je bolša izbira k pr nas
Ja res, v Bati sigurno vsak najde kaj za svoj okus!!

Drugače pa se da dobit kake fancy čevlje tudi v Pitarellotu, ki ima malo nižje cene in dosti izbire.
Še nasvet: Če greste v Italijo v Bato, pojdite raje v tisto, ki je takoj za mejo Škofije, ker so cene za 10% ali 10 evrov nižje kot v Bati v Torri d'Europa!!!

Don't worry, be happy!!!
u a res? no nikol ni škoda pršparat js sm v pitarelu sam enkrat kupila čevle enkrat obula in nikoli več so mi nekvalitetni v glavnem peta se mi je skoz zaskokovala k sm hodila
aja pa by the potka.. ammm...čevlji od masa k jih mam še to so eni sandlai srebrni jim petka full škriplje k hodim po plošćicah in to ni bilo
samo pri meni sem opazovala tudi eno žensko ki je imela isti model samo v zlatem in je isto škripalo
nogica res lepi čevlčki
aja pa by the potka.. ammm...čevlji od masa k jih mam še to so eni sandlai srebrni jim petka full škriplje k hodim po plošćicah in to ni bilo
samo pri meni sem opazovala tudi eno žensko ki je imela isti model samo v zlatem in je isto škripalo
nogica res lepi čevlčki
Ja od Pitarellota ne moreš pričakovat neke velike kvalitete, ampak je tudi odvisno kaj trefneš... Saj imajo ralične znamke čevljev. Tiste najbolj poceni, so najslabše.. tisti malo dražji okoli 50 evrov pa so boljši. Pač se že na oko vidiš kaj lahko pričakuješ od čevlja.
Tudi v Bati lahko naletiš na čevelj slabše kvalitete...
Tudi v Bati lahko naletiš na čevelj slabše kvalitete...
Don't worry, be happy!!!
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
KLIK
sweet! sam nevem ce bi si glih upala to obut pri nas
***PINKYCA*** dej prosim uporabljaj kodo za linke, ker so predolgi in razteguje celo stran...
če ne znaš ZS me
LyLa
sweet! sam nevem ce bi si glih upala to obut pri nas

***PINKYCA*** dej prosim uporabljaj kodo za linke, ker so predolgi in razteguje celo stran...
če ne znaš ZS me
LyLa
- ***PINKYCA***
- Kofetarica