sem analizirala glas od Tomija pri pesmi na Veneri-ne vem naslova
on ima poseben stil petja,še posebaj končnice....
Zanimiv moško-otroški glas,tenorski...
Zanimiva pesem in aranžma.
Elizabetka napisal/-a:sem analizirala glas od Tomija pri pesmi na Veneri-ne vem naslova on ima poseben stil petja,še posebaj končnice.... Zanimiv moško-otroški glas,tenorski... Zanimiva pesem in aranžma.
Pesem je Platina.
Scorpicgirl: kje si slišala da je koncert 25.11.?Upam da res, samo skor ne verjamem glede na to da naj bi bil odpovedani koncert v Križankah njihov zadnji koncert v Sloveniji pred izzidom nove plate.
Elizabetka napisal/-a:sem analizirala glas od Tomija pri pesmi na Veneri-ne vem naslova on ima poseben stil petja,še posebaj končnice.... Zanimiv moško-otroški glas,tenorski... Zanimiva pesem in aranžma.
Pesem je Platina.
Scorpicgirl: kje si slišala da je koncert 25.11.?Upam da res, samo skor ne verjamem glede na to da naj bi bil odpovedani koncert v Križankah njihov zadnji koncert v Sloveniji pred izzidom nove plate.
ne sej ni...sem mislila da je,...ker mi je ena kolegica rekla in je spregledala datume,.....je pisalo za leto 2004......joj jaz sem se pa že tak veselila....mater,,,,,,hehe,no sej upam da bo v kratkem/dolgem..hehe kak koncert...
Ko se rodiš,so vsi veseli, Ko umreš,so vsi žalostni, Ko živiš,jim je VSEENO!
Hehe, kok mi je glupo komentirat kok mi je al pa ni luštna punca od Tomija.. K me ubistvu boli **** za to s kom je on, oz. kdo je z njim.. Sam da se ma/mata fajn.. Drgač sm pa vidla to Manco sam na eni slikci, pa mi ni antipatična al pa kej, niti mi neki blazno simpa .. sam zgleda pa čist kul..
Zadnjič spremenil miikena, dne 22. Sep. 2005 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.