a ti povem kuko gre to pr ns, brez tvja pa muske ni šanse...jst si musko rees naglas nabijem pa tv zravn gledam pa gonm in ti povem da je čist u izi...si lah po urco gor...pa umes kšn odmor med reklamam pa j to to...
Joj ženske, kakšno slovenščino uporabljate? se komaj da prebrat
jaz se na orbitreku zamotim z gledanjem tv, poslušanjem glasbe ali pa se s kom domačim pogovarjam čas v glavnem hitro mine, ko pridem pa dol je pa vse trdo in čvrsto
Tole se mi zdi kar mamljivo! Zima prihaja, zunaj se ne bo dalo kej dosti rekreirat, pa včasih se mi zdi, kot da moje telo postaja vse mlahavo, orbitrek bi bil res dobrodošel! Povejte mi prosim, kje ste kupile svoje Orbitreke? A je to točno tisti iz top shopa, po telefonu naročen? Ste v kaki trgovini kupili? Pa kolk stane?
Splača se ti male oglase pogledat po internetu, ker se tega kar veliko rabljenega prodaja. 90% folka, ki si kupi te naprave, jih uporablja kak mesec, potem pa postane stojalo za rože. Lahko dobiš ful ceneje malo rabljeno mašino.
Jst smga ravno prejšen teden prodala, ker se je samo prah nabiral, mi ga je blo pa škoda gledat, kako v kotu sameva in ga prah žre,...mami ga je kupila in je bil kar nekaj cekinov,...tkao da je šou moj orbi...
aja prej sm pozabila napisat bistvo, ...po vadbi na orbitreku, so me začela ful kolena bolet, zato sem po kakem mesecu redne vadbe (na dan 45 min)prenehala .
Meni čas na tej napravi mine tako, da gledam kaj zanimivega po tv: najljubšo nadaljevanko, poročila, dober film.... ipd..... Včasih le Mtv. Še prej pa si grem pod neonsko luč pogledat v ogledalo stegna in rit.
Dobra fora je tudi ta; da te pozimi full zebe (izklopiš gretje) in potem moraš it gor telovadit, da se segreješ!
mily napisal/-a:hm, zdej sm ugotovila da ne vem kam bi ga dala, kr tale stvar ponuca kr precej prostora, a ne? a se ga da prestavljat iz prostora v prostor? vrjetn ne
da se ga, ker ma na eni strani male koleščke...vsaj naš no...