Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

SIEENA napisal/-a:
La*Perla napisal/-a:sej tko blazno pocen pa tudi ni (ok, razen tistih "čevljev" po 3 čuke :D ), je pa tudi dost čevljev nad 19 čukov in naprej, kvaliteta je pa kr neki. Vsaj meni.

Ok, za Buffalo ne rečem, k je itak firma pa je kvaliteta ista k drugje. Samo ostali čevlji pa :eek:

Seveda ne Buffalo, samo ostali čevli se mi zdijo usi plastični, pa k da bojo razpadl :roll:

Ane? :roll: Humanic ponavadi samo ščekiram, čevlje kupujem pa drugje. Včasih imajo kako kjut torbico. Sem kupila usnjeno za v šolo za 11 tisoč, pa je še zmeri kr lepa.. :)
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

aja pol je humanic tko kokr turboshou al pa jello?? o fuuj, tega res ne maram :eek:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

nana* napisal/-a:aja pol je humanic tko kokr turboshou al pa jello?? o fuuj, tega res ne maram :eek:

tega nism rekla ;)
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

no ja mal sm posplošla..uglavnem ni lih nevem kaj..
kaj pa mass? a se vam zdi ql?
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

nana* napisal/-a:no ja mal sm posplošla..uglavnem ni lih nevem kaj..

men ni mass ušeč :? :P
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

čmokica napisal/-a:

men ni mass ušeč :? :P

men tut ne za moje pojme
mam sam ene štikle iz tam pa so tko nestabilni da glava peče niti udobni
v glavnem bata rulz :D aja pa zara itak ;D
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

joj mi je peta pri enih čevljih iz massa prvič odletela. sem jih nesla zamenjat pa je peta zdržala lih kak mesec, ampak je bila dodobra razmajana, pa noro nestabilna.... groza... bata je res super, pa se najde še kaj...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

ugotovila sem da imata Bata in Humanic, dostkrat iste modele čevljev,...s tem da imajo batini potem uložek na katerih piše Bata
In v Humanicu so vedno za jurja, dva cenejši :!:
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

u_k_i napisal/-a:

joj mi je peta pri enih čevljih iz massa prvič odletela. sem jih nesla zamenjat pa je peta zdržala lih kak mesec, ampak je bila dodobra razmajana, pa noro nestabilna.... groza... bata je res super, pa se najde še kaj...

tudi meni se je enkrat to zgodilo s čevlji kupljenimi v Massu. Pa se mi zdi da kr lepo hodim, pa mi je petka šla po cca dveh tednih.Itak da sem nesla nazaj :evil:
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Jaz najrajš kupujem v Bati, se mi zdijo res kvalitetni čevlji, pa vedno se najde kakšen model zame. Če jih pa ne dobim v Lj. grem pa v Italijo, tam jih pa vedno dobim :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ma tale mass je ratal podn od podna :roll: ... včas se je dal vsaj kakšne kolkrtolk spodobne čevlje tam kupit zdej pa sploh nč nimajo razen kakšnih plastik fantastik variant... humanic ma vsaj mal večjo izbiro... čeprov sem pa opazla, da prodajajo pri nas drugačne modele (beri bl "češke") kt npr. v celovcu (isto velja za štifelkong)...
skratka jst sm obredla že vse te štacune za šuhe v zadnjih dneh in sem bla nad vsemi bl kt ne razočarana :? ... se mi zdi da so mel včasih vsi skp boljšo izbiro... tko da sem si na konc privoščla ene paciotti črne klasične špičake po 50 posto znižani ceni in sem kr zadovoljna... če nč druzga so ful udobni za hodit kljub precej visoki peti
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

to me ful jezi, da trgovine ločujejo robo na vzhodni in zahodni trg! Namreč, res je da je ena roba v SLO v identičnih trgovinah čisto drugačna kot pa naprimer v Avstriji ali pa Italiji. Isto je z nekatero kozmetiko, čokoladami, itd.
Nam pošiljajo robo, ki je namenjena za Čehe pa Poljake, zato pa je taka kot je.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

La*Perla napisal/-a:to me ful jezi, da trgovine ločujejo robo na vzhodni in zahodni trg! Namreč, res je da je ena roba v SLO v identičnih trgovinah čisto drugačna kot pa naprimer v Avstriji ali pa Italiji. Isto je z nekatero kozmetiko, čokoladami, itd.
Nam pošiljajo robo, ki je namenjena za Čehe pa Poljake, zato pa je taka kot je.

ja mene tud :evil: ... na žalost pač še zmeri spadamo med vzhodnjake... in na žalost je še vedno večina folka zadovoljna s tako tretjerazredno robo in jo kupuje :roll: ... jst je iz principa ne...
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

ja mene tut to najbl jezi...sj isto je pa pr cunah...pejt u slovenij v H&M al pa v avstriji ali nemčiji...totalna razlika :nein:
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

najbrž bom res samo še v IT kupovala kozmetiko in cunjce :twisted:
Zaklenjeno