Na potrebo med sexom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Nina Marie
Sramežljivka
Sramežljivka

Na potrebo med sexom

Neprebrana objava Napisal/-a Nina Marie »

Živjo! meni se večkrat dogaja, da me med sexom prime scat, pa ponavadi ne nardim ničesar. tako se konča, da je zame sex pol sam še muka zarad polnega mehurja. ne vem, če je to kej normalnega, kr men se ne zdi. kaj naj rečem partnerju, da moram it na wc?
Leon
Uporabniški avatar
diver
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: na potrebo med sexom

Neprebrana objava Napisal/-a diver »

No, pa kaj pol pojdi. Reci mu pac da gres na WC. Kot sem ze povedal, meni je sex dobr le, ce v njem uzivava oba s partnerico. In men neb blo problem pocakati, da bi sla na WC, sam da bi potlej lohka res uzivala.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Se je že zgodilo. Sem pač povedala, da morm it in se potrudila čim prej priti nazaj. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tupatam

Neprebrana objava Napisal/-a ivana orleanska »

.....tudi mene včasih....

posebej če zadane pravo mesto-baje je Gtočka ful povezana z mehurjem oz. je na kontra strani, tak da je to zarad tega. Nič čudnega!

Najlažje je rešiti stvar da greš na wc preden se začne akcija (pa še potem boš mgč mela filing da te tišči lulat-ampak boš vsaj vedela da je mehur prazen pa da ti ne bo ušlo:).

Drugače pa mu absolutno moraš povedati če ti karkoli med sexom ne paše! Pa saj menda ni bedak da ne bi razumel?!
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

ja,tud men se je to že zgodilo... če ni tiščalo res hudo, je blo prou fajn, očitno je to nekak res povezan z G-točko, saj sm res doživljala intenzivne stvari takrat...
če pa je potreba premočna, pa pač povem, pa skočim na wc za minutko...ni panike ... moj se mi sicer malo smeji, ampak razume, da pač ne morm zdržat :)
Peek-a-boo!
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

jst vse te potrebe opravim preden se začne akcija. Se je pa že zgodil da me je prijel vmes. Sem mu pač povedala, da je nujno in se potrudila, da sem bila čimprej nazaj.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Joj ne vem, jest če mislim, da bom morala it v kratkem, pol grem rajš prej. Tok da se mi še ni zgodil. :)
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

to se mi večrat zgodi, tko da pač grem na wc, mu pač rečem, da ne zdržim, razen če sva že bl nakonc, pol počakam, drgač pa ne, grem na wc, pa je
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: na potrebo med sexom

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Meni se tud to dogaja, skoraj vedno, ampak nikoli pa nočem seksa zarad tega pokvarit, pol pa kr držim :oops: Pa ni ravno fajn občutek :eek:
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frrrr »

pa kako? saj je ja več filinga, če maš mal poln mehur, a ne?
se vam to dogaja med jutranjim sexom, al prav tko enkrat pač med sexom?
men se sam pr kakem jutranjem zgodi... pa še to, če je panika, pač povem in grem vmes na wc... mislim, da je prav odkritost tista, ki lahko zdravo spolnost v zdravem partnerstvu naredi še lepšo in trajnejšo!
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

lej to je pa sam to k ti tip draži g točko.tko da zmer pred sexom pejt na wc tko da veš da maš prazn mehur in da te nau poj skrbel da bi ti ušlo.in ker veš da maš prazn mehur se lahko sprostiš in menda je orgazem ko se draži g točko najboljši.ne vem sm nek slišala da če te med sexom na wc je to le draženje g točke in če veš da si prej šla na wc pa da maš prazn mehur se morš sam še sprostit.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Ponavadi grem prej. :D
Če te preveč tišči ni prijetno, mi pa paše bolj, če me malo tiši.

Tko da če bi pa morala it nujno, bi pa rekla in se hitro vrnila nazaj. Sej to je normalno da si pač poveš te stvari in zaupaš to. Sej tipček ve da nisi s celega, če bi mu pa še povedala da ti ne paše če te full tišči pa verjemi da ne bo narobe zastopil. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Mene tut včasih vmes prime lulat.....pa tut grem, ker mi ni fajn, če me lulat tiši...včasih pa kr prou pride mal premora :twisted:
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Mene vedno prime lulat, tud če grem prej desetkrat. Tečno ...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Mene skozzzzzz lulat tisci....... res zihr grem zmeri usaj enkrat......
Baje da to pride od tega k prtiska na mehur, sam pol res lulam, ne fuuuuuuul velik, ampak tok mal pa tud ne....
Sam jz mu recem, sorry lulat morm :lol:
Odgovori