Bla sem v hotelu, sam v takem času, ko sva bla v najini savni (ne vem, točno, katera je bla), samo jaz in lubi.

Dančy napisal/-a:kokr sm od enih slišal, ko so bli v turški savni, sploh niso švica spral dol iz ploščic na katerih so sedel,....in od takrat ne maram več hodt...
majchy napisal/-a:Dančy napisal/-a:kokr sm od enih slišal, ko so bli v turški savni, sploh niso švica spral dol iz ploščic na katerih so sedel,....in od takrat ne maram več hodt...
Jst ko pridem v turško in ko grem iz nje sperem ploščice kjer bom oz. sem sedela. Res pa je, da ene boli k* in sm pridejo se usedejo, pa grejo.![]()
Moj sistem savnanja v Termah Čatež:
tuš, obrisat, infrardeča, tuš, vsi štirje bazeni, počitek, finska, tuš, vsi štirje bazeni, počitek, ekstra vroča finska (90-110 stopinj), tuš, vsi štirje bazeni, počitek, turška, tuš, vsi štirje bazeni, počitek in za konec solna savna, tuš, vsi štirje bazeni in počitek.
Včasih spustim al navadno finsko al pa uno ekstra vročo...
Elizabetka napisal/-a:pri nas hodijo celo v kopalkah v saune ,zloraba saun je to za mene![]()
Kako bom naj naga v sauni,če so drugi v kopalkah![]()
Je pa full koristna za imunost zdej....
Tudi midva z mojim dragim si veckrat privosciva taksen paketek(ce je kaksn poseben dan lahko dokupis se sampanjc;)Velenje?Ninica napisal/-a:men je tut savna ful fajn...pa pol se počutiš ko prerojen po njej...
midva s fantom sva šla v individualno savno z jacuzijem...paket za 2 uri..stane okol 5500 sit...in si sam,maš zraven barček, solarij,tuše,jacuzi,...skratka fajna ideja za popestritev večera v dvoje z najdražjim