Savna
V savne se ne hodi oblečen, ker ravno v tem je fora, da se ti koža spuca.
Itak dobiš tisto rjuho, se zaviješ in itak bodo vsi okoli tebe goli oz. obizi v rjuhe.
Kar pogumno. Mogoče ne bi blo slabo, da gresta v kakšne savne, kjer bosta lahko sprobali več savn....meni so všeč tudi aroma savne, pa una k se s soljo namažeš, pa rdeča pa kaj jst vem....priporočam Olimje
Itak dobiš tisto rjuho, se zaviješ in itak bodo vsi okoli tebe goli oz. obizi v rjuhe.
Kar pogumno. Mogoče ne bi blo slabo, da gresta v kakšne savne, kjer bosta lahko sprobali več savn....meni so všeč tudi aroma savne, pa una k se s soljo namažeš, pa rdeča pa kaj jst vem....priporočam Olimje
obožujeva savno. še posebej nama je všeč savna v termah snovik. imajo super urejeno,ampak majno. meni najbolj ugaja turška-ker je bolj mokra, finska pa mi je presuha ne morem dihat. potem pa imajo še ledeno sobo v kateri se ohlajaš z ledom. najprej sem mislila da me bo kap zadela,ampak ko probaš je pa božansko. res je fino. sploh ko končas savnanje je dober občutek.
ni pametno pretiravat, vse v mejah normale
ni pametno pretiravat, vse v mejah normale
tud jst zlo rada hodim v savno...z mojim dragim greva kar se da dostkrat na teden..in občutki po njej so neverjetni! počutiš se za par kil lažji...očiščen...
najraje mam finsko savno in ledeno mrzlo kad po njej! :ertrink: zelo všeč pa mi je tudi infrardeča,ker se čist prešvicaš in baje najbolj kuri maščobne obloge
najraje mam finsko savno in ledeno mrzlo kad po njej! :ertrink: zelo všeč pa mi je tudi infrardeča,ker se čist prešvicaš in baje najbolj kuri maščobne obloge

No, jaz tudi zelooo rad obiskujem savno.
Moj postopek je sledec:
1. Tuš in se z brisačo obrišem, tako da je telo suho preden stopim v savno.
2. Finska savna 15 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
3. Pavza in z njo ohlajam telo.
4. Finska savna 10 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
5. Pavza in z njo ohlajam telo.
6. Infra savna 10 minut in za tem hladen tus.
7. Pocasi se ohladim in grem domov.

Moj postopek je sledec:
1. Tuš in se z brisačo obrišem, tako da je telo suho preden stopim v savno.
2. Finska savna 15 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
3. Pavza in z njo ohlajam telo.
4. Finska savna 10 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
5. Pavza in z njo ohlajam telo.
6. Infra savna 10 minut in za tem hladen tus.
7. Pocasi se ohladim in grem domov.

-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...