orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mašy »

Pri nas imamo tut oritrek doma in morm rečt da deluje-sam taprav program si morš sestavt.

No, moja mami je pa brez kakršnega koli kompliciranja lansko poletje med dopustom vsak večer med dnevnikom orbitrekala in ko sm se js vrnila domov, sm bla ful presenečena- ker je ful shujšala- v noge in rit. Tko da deluje. pa velik vode je treba pit.
Be happy!!!
Uporabniški avatar
a_nima_učk
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: raj na zemlji

Neprebrana objava Napisal/-a a_nima_učk »

če delaš pol ure na dan intenzivno, :D definitivno shujšaš in si utrdiš mišice :!:
je ok stvarca le, če jo uporabljaš :wink:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Jst imam doma orbitrek pa mi je full dobr laufat na njem. Samo priznam da zdejle ko se full učim enostavno nimam energije.
In ni res da se ne shujša. Meni je orbitrek dal full zagona za hujšanje in sem tudi z njegovo pomočjo oklestila 11kg. Tako da to ni res!! REs pa je da je treba paziti tudi na prehrano :D že samo s tem se da velik narest :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Jst ga uporablam sam pozimi, k je premraz za trimčkat... sam ne morm rečt, a kej pomaga al ne, ker ga uporablam sam tko 10 min za boljše počutje in hujšanje... sam je pa že to dost, da maš v podzavesti, da si neki naredil zase :wink:
The key is, never stop doing what you love!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Mene ste pa spomnili, da sem postala malo mlahava... :D
No, do torka sem še precej busy, pol pa hopla na orbitrek. Men je 10 minut na dan dost, po enem tednu opazim efekt. :wink:
Babuska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babuska »

Mašy napisal/-a:Pri nas imamo tut oritrek doma in morm rečt da deluje-sam taprav program si morš sestavt.

No, moja mami je pa brez kakršnega koli kompliciranja lansko poletje med dopustom vsak večer med dnevnikom orbitrekala in ko sm se js vrnila domov, sm bla ful presenečena- ker je ful shujšala- v noge in rit. Tko da deluje. pa velik vode je treba pit.

Kakšen je ta prav program, ki si ga lahko sestaviš? Jaz shujšala nisem nič, ker - več kot sem na orbitreku, več jem. :razz: Sem si pa utrdila mišice in sm tud s tem zadovoljna.
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Jaz ga tudi imam doma. Pa sem vztrajala nekaj mesecev (vsak dan) in ni bilo nobenega učinka. Niti nisem shujšala, niti pridobila mišic. Mi je pa všeč, da se vsak dan vsaj malo prepotiš.
Uporabniški avatar
pupa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pupa* »

Men se zdi super. Če si že samo pol ure na dan na njemu si vtrdiš mišice in pa malo shujšaš. Sam vztrajat moraš...
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mašy »

Babuska napisal/-a:
Mašy napisal/-a:Pri nas imamo tut oritrek doma in morm rečt da deluje-sam taprav program si morš sestavt.

Kakšen je ta prav program, ki si ga lahko sestaviš? Jaz shujšala nisem nič, ker - več kot sem na orbitreku, več jem. :razz: Sem si pa utrdila mišice in sm tud s tem zadovoljna.

Za program morš pa mal pobrskat po slo. forumih in maš program za "sobni kardio", različici A in B.
No sej če bom najdla list doma, bom programa sm gor prepisala, če hočte!
Be happy!!!
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Elizabetka »

v glavnem je atraktiven par dni potem ga zapustiš ali posodiš :oops:
Dobiš edino mišice,maščobe pa žal ne topi.
Lipss
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Luče

Neprebrana objava Napisal/-a Lipss »

Jaz ga imam tudi doma in sem ga eno zimo redno uporabljala, pa velikega učinka ni bilo.
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tessa »

mily napisal/-a:midva z lubijom mama glih debato ka bi mela. al orbitrek al sobno kolo, kaj je bolš? kr jst navijam za orbitrek on pa bicikl. al je oboje sranje, in bova sam keš stran vrgla?

Bolš je orbitrek.
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tessa »

a_nima_učk napisal/-a:če delaš pol ure na dan intenzivno, :D definitivno shujšaš in si utrdiš mišice :!:
je ok stvarca le, če jo uporabljaš :wink:

Se strinjam s tem. Jaz sem v pol leta zgubila 8 kg, noge sem si ful lepo oblikovala. 5 krat na teden sem bila ali na orbitreku ali sem tekla po 45 min. :schaf:
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Re: orbitrek

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

nesessaya napisal/-a:mene zanima kakšne izkušnje imate z orbitrekom tisti ki ga imate doma. je izpolnil vaša pričakovanja in potrdil trditve, ki jih navajajo v oglasih (npr., da shujšaš v kratkem času al nekej takega...)?

jaz imam Orbitrek ze skoraj 6 let in ga ves cas pridno uporabljam. Ene parkrat je bil mickn bogi in ga je bilo treba malo popravit, sicer pa dela kot nov! Uporabljam ga pa res non stop, 2x do 3x tedensko zihr. In se vedno skoraj brezhibno dela.
Sicer si pa ful lepo oblikujes telo s to napravico. Se posebej je kul za noge pa ritko :)
Uporabniški avatar
Sookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ČrniRevirji

Neprebrana objava Napisal/-a Sookie »

dejte mi prosim povedat kako se zamotte na orbitreki..
jaz ga mam, sam več ku 15 minut ne zdržim.. pa ne tku da ne bi mogla več trajbat, sam vleeeeeečeee se mi ku ps.. sem že prakticirala pred TVjam pa več ku 20 mi ne znese :roll:
Odgovori