Orgazem tako in drugače [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

med samo penetracijo brez težav doživim orgazem...

da
155
39%
ne
243
61%

Skupaj glasov: 398

Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reimi »

S penetracijo mi pride ko mi moški neposredno draži ščegetavček. S G točko pa bolj poredko.
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Jaz bi tud to rada samo me po orgazmu klitoris vedno tok boli ce se kj brbljam po njem. Samo s penetracijo mi pa se nikol ni prslo :oops: . Pa bi full rada, pa ucaish ze mislm da bo (ponavad se tist filing da morm lulat spremeni u full dobr drugacn filing) sam pol zgine ce se tip sam mal premakne. Pa morm bit res full zrajcana da do cesa tazga sploh pride.

Zarad tega k mi med sexom se nikol ni prslo tud nimam take zelje po njem moj lubi bi pa skooos. Pol mi je pa full bed k bi mu rada ustregla sam k me res cist nc ne vlece k sexu. Ce se pa prsilm pol se mi pa lubi nekak zagab pa ga neki casa sploh pogledat ne morm...Pol pa sprasuje kaj je narobe mu pa nocm povedat k vem da bi mu blo pol se bol bed kokr je men :cry:

Drgac po orgazmu s scegijem se pa vedno full dobr pocutm, kr nasmeh mi leze na ustnce :razz:
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Men pride vedno in na vse načine.Je pa res da s penetracijo mal boljš, in dalj traja užitek.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
sleepy beauty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sleepy beauty »

je men pride prej med penetracijo kukr pa pri oralnem al pa s prsti. med sexom mi lahko pride tud večkrat (no ja trikrat je rekord) ampak se morem že kar mal potrudit da mi.
Hotica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hotica »

Hmmmm zakaj pa je potem pri meni predvsem odvisno od trenutnega razpoloženja!Oz. prvi korak je že včasih, da me neki fejst zrajca.....Včasih pa se more moj lubi, kr potrudit...Ampak je pol bogato poplačan :kleeblatt:
mateja_pupa
Sramežljivka
Sramežljivka

izkušene na pomoč!!

Neprebrana objava Napisal/-a mateja_pupa »

Fant me večkrat sprašuje, če sem doživela orgazem. Na to vprašanje mu enostavno ne znam odgovoriti. Saj ne, da bi mi bil seks odpor, ali kaj podobnega, uživam v njem, ampak po moji presoji ne doživim, nekega vrhunca.

A mi lahko katera obrazloži kako vsaj približno to izgleda?
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Se kdaj samozadovoljuješ?

Potem približno veš kako zgleda...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Verjemi, ko ga bos dozivela, bos ze vedela kaj je orgazem.. :D
To so obcutki, ki ti preletijo telo.. :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Hm men osebno je fuuuuuul bolj všeč orgazem med penetracijo, samo na žalost ga ne doživim čisto vsakič in se morava kar prekleto potrudit za to. :D
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ko ti pride enostavno veš, kr so občutki aaaaaaaa pa tut fant ve ker se ti nožnične mišice stiskajo. :razz:
Uporabniški avatar
tilka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tilka »

no jst pa ne morm primerjat orgazmov penetracije in oralnih scen...to je tko nekak k da bi kupla deset strani kozmota, namest celga...mislim na stopnjo zadovoljstva . Pri penetraciji je tok bl intenzivno, da sem po orgazmu dobesedno zadeta, omamljena, neprisebna skratka...ampak itak da katerikol je je kul, sam da je...sam na lestvici je vmes fuuuuuul razmaka :wink:
here comes the rain again...
nellika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nellika »

gelde tega če tip ve da ženska doživi orgazem.....ko midva z mojim sexava...vedno ko meni pride....takoj zatem pride še njemu..in sem se tud že jaz spraševala...a se tolk zadržuje in čaka mene...ali ga to res tolk vzburi..ali kaj...nevem nevem ...imete kakšen dobr odgovor na to;)

mam pa še eno vprašanje..
v primeru sexa v vodi...in tipu pride....nisem na tabletkah..prakticirava brez...ampak glede na to da ni izliva v nožnico temveč v vodo ...kaj moram pazit da "mešanica" ne pride v nožnico...glede na to da ko sva zadnjič sexala v vodi (do vrhunca ni prišlo ker sva morala it;) ) sem na koncu clo nekaj vode "iztisnila" iz nožnice...ki je seveda prišla not med samim sexom...

hočem rečt da mi napište kej več o tem ....ne o sexu v vodi ampak o tem ko tipu pride v vodi;)
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

---------- Novo vprašanje ----------

No..mi2 z mojim srckom sma skupi ze vec kot leto pa pol pa se vedno me muci eno in isto, namrec on nikoli ne pokaze (niti z vzdihi niti z besedo) da mu je prislo..meni se zdi cudno in potem ga vprasam in rece da ja, ampak potem ga prosim da drugic pokaze nekak pa se zdaj v vsem tem casu ni. Mogoce mu res pride amapak v meni je vseeno dvom.

Hvala za vse odgovore
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

wow...jzt še nism do takega tipa pršla...probaj ga prosit naj ti spusti ven spermo.... :D na trebušček... ampak tud če mu pride sperma ni nujn da doživi orgazem...sm poskusit ni greh... :cool:
Uporabniški avatar
Barbarra
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Posavje

Neprebrana objava Napisal/-a Barbarra »

Hm..kaksno zascito pa uporabljata?Sej lahko vidis ce mu je prislo(recimo ce imata kondom), ce ti pa noter spusti, pa verjetno cutis po seksu...Ne vem,ampak to je zlo cudno, pogovorta se, sej sta ze dolgo skupaj..
Odgovori