Orgazem tako in drugače [ZT]
Jaz bi tud to rada samo me po orgazmu klitoris vedno tok boli ce se kj brbljam po njem. Samo s penetracijo mi pa se nikol ni prslo
. Pa bi full rada, pa ucaish ze mislm da bo (ponavad se tist filing da morm lulat spremeni u full dobr drugacn filing) sam pol zgine ce se tip sam mal premakne. Pa morm bit res full zrajcana da do cesa tazga sploh pride.
Zarad tega k mi med sexom se nikol ni prslo tud nimam take zelje po njem moj lubi bi pa skooos. Pol mi je pa full bed k bi mu rada ustregla sam k me res cist nc ne vlece k sexu. Ce se pa prsilm pol se mi pa lubi nekak zagab pa ga neki casa sploh pogledat ne morm...Pol pa sprasuje kaj je narobe mu pa nocm povedat k vem da bi mu blo pol se bol bed kokr je men
Drgac po orgazmu s scegijem se pa vedno full dobr pocutm, kr nasmeh mi leze na ustnce

Zarad tega k mi med sexom se nikol ni prslo tud nimam take zelje po njem moj lubi bi pa skooos. Pol mi je pa full bed k bi mu rada ustregla sam k me res cist nc ne vlece k sexu. Ce se pa prsilm pol se mi pa lubi nekak zagab pa ga neki casa sploh pogledat ne morm...Pol pa sprasuje kaj je narobe mu pa nocm povedat k vem da bi mu blo pol se bol bed kokr je men

Drgac po orgazmu s scegijem se pa vedno full dobr pocutm, kr nasmeh mi leze na ustnce

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
izkušene na pomoč!!
Fant me večkrat sprašuje, če sem doživela orgazem. Na to vprašanje mu enostavno ne znam odgovoriti. Saj ne, da bi mi bil seks odpor, ali kaj podobnega, uživam v njem, ampak po moji presoji ne doživim, nekega vrhunca.
A mi lahko katera obrazloži kako vsaj približno to izgleda?
A mi lahko katera obrazloži kako vsaj približno to izgleda?
-
- Cosmopolitanka
no jst pa ne morm primerjat orgazmov penetracije in oralnih scen...to je tko nekak k da bi kupla deset strani kozmota, namest celga...mislim na stopnjo zadovoljstva . Pri penetraciji je tok bl intenzivno, da sem po orgazmu dobesedno zadeta, omamljena, neprisebna skratka...ampak itak da katerikol je je kul, sam da je...sam na lestvici je vmes fuuuuuul razmaka 

here comes the rain again...
gelde tega če tip ve da ženska doživi orgazem.....ko midva z mojim sexava...vedno ko meni pride....takoj zatem pride še njemu..in sem se tud že jaz spraševala...a se tolk zadržuje in čaka mene...ali ga to res tolk vzburi..ali kaj...nevem nevem ...imete kakšen dobr odgovor na to;)
mam pa še eno vprašanje..
v primeru sexa v vodi...in tipu pride....nisem na tabletkah..prakticirava brez...ampak glede na to da ni izliva v nožnico temveč v vodo ...kaj moram pazit da "mešanica" ne pride v nožnico...glede na to da ko sva zadnjič sexala v vodi (do vrhunca ni prišlo ker sva morala it;) ) sem na koncu clo nekaj vode "iztisnila" iz nožnice...ki je seveda prišla not med samim sexom...
hočem rečt da mi napište kej več o tem ....ne o sexu v vodi ampak o tem ko tipu pride v vodi;)
mam pa še eno vprašanje..
v primeru sexa v vodi...in tipu pride....nisem na tabletkah..prakticirava brez...ampak glede na to da ni izliva v nožnico temveč v vodo ...kaj moram pazit da "mešanica" ne pride v nožnico...glede na to da ko sva zadnjič sexala v vodi (do vrhunca ni prišlo ker sva morala it;) ) sem na koncu clo nekaj vode "iztisnila" iz nožnice...ki je seveda prišla not med samim sexom...
hočem rečt da mi napište kej več o tem ....ne o sexu v vodi ampak o tem ko tipu pride v vodi;)
---------- Novo vprašanje ----------
No..mi2 z mojim srckom sma skupi ze vec kot leto pa pol pa se vedno me muci eno in isto, namrec on nikoli ne pokaze (niti z vzdihi niti z besedo) da mu je prislo..meni se zdi cudno in potem ga vprasam in rece da ja, ampak potem ga prosim da drugic pokaze nekak pa se zdaj v vsem tem casu ni. Mogoce mu res pride amapak v meni je vseeno dvom.
Hvala za vse odgovore
No..mi2 z mojim srckom sma skupi ze vec kot leto pa pol pa se vedno me muci eno in isto, namrec on nikoli ne pokaze (niti z vzdihi niti z besedo) da mu je prislo..meni se zdi cudno in potem ga vprasam in rece da ja, ampak potem ga prosim da drugic pokaze nekak pa se zdaj v vsem tem casu ni. Mogoce mu res pride amapak v meni je vseeno dvom.
Hvala za vse odgovore
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!