Prvič (kajenje in alkohol)
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Hmm, cigarete sem probala tak malo za hec pri 6-ih letih ko je ati pustil prižganega na pepelniku in šel telefonirat (kriza). Drugače pa nekje v 1. letniku se mi zdi... pa včasih na kakšni pijanici skadim kakšnega (drugače pa strogo proti)
Alkohol pa (tak da sem se malo opila) v 1. letniku

Alkohol pa (tak da sem se malo opila) v 1. letniku

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- mala punci
- Komunikatorka
Pila prvič pri 14ih,
kadila že prej, pri 11h sva s frendico sprobavale uno srobotovno (sj poznate ane), čike pa pol pr 15-16ih.
Zdj pijem za vikende, kadar ne vozim, kadim pa isto med vikndi... zdj odvisn s kako družbo sm - če vsi okol mene kadijo, pol tut men zapaše, drugače ne.
kadila že prej, pri 11h sva s frendico sprobavale uno srobotovno (sj poznate ane), čike pa pol pr 15-16ih.
Zdj pijem za vikende, kadar ne vozim, kadim pa isto med vikndi... zdj odvisn s kako družbo sm - če vsi okol mene kadijo, pol tut men zapaše, drugače ne.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
cigarete sem probala mislim, da pri enih 7...sem staršem vkradla...
pač zaradi firbca...sedaj ne jaz ne oni ne kadimo...alkohol pa pravici ne vem..menda že zgodaj kak šluk pri starših...drugače pa sedaj pijem alkohol...ampak v mejah normale...sem pač iz vinogradniške družine..pa je treba probat... 

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
em...kadit sm probala k sm bla ene 8 stara, k je mami kadila. pa pol še ene parkrat kasnej, pa mi je usakič blo krneki. pol alkohol pa tko uno mal že k sm bla ful mejhna, da sm pa prou vn šla in si naročila kej alkoholnga pa k sm bla 12 stara, takrt sm tud prvič zakomerala in bi tud šla na pumpanje če nebi bla lih na enm otočku kr nekje