Sej lih zaradi tega ... Sm misnla, da bo zanimiva pa sm bla razočarana. Sam če te zanimajo oblikovalci in modeli vzam raj revijo BOOK v roke ... samo ni kašnih biografij not, so samo dela kreatorjev. Sam je vseen 100x bolš kot katerakoli fashion knjiga
Bluegirl napisal/-a:Vceraj sem v knjiznici videla, da je v slovenscino preveden Michal Viewegh (vivek po domace ). Njegove knjige (Cudoviti pasji casi, Vzgoja deklet na Ceskem) sem ze brala 8 let nazaj v hrvascini, tako da zelo priporocam, predvsem pasje case.
men je on cist hud... komi cakam "Roman za zenske" ki pride ven v kratkem pri zalozbi Sanje
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
hm no meni je vreji knjiga niki o shizofreniku...zelo resnincna, potem mi je tud vredu harry potter najboljsi del mi je 4. drugac sem pa pred kratkim prebrala knjigo ljubezensko zivljenje knjiga nic posebnega pa prebrala sem angleski roman od stephena kinga RAGE to pa je ful dobro za brat sploh ce preberes v ang razlicici je se dosti knjig ki se jih zdaj ne spomnim.....
Hvala za ideje, kaj vzeti v knjižnici. Moji favoriti Rosa Montero: Kanibalova hči Maja Novak: Cimre ?: Sposojena svetloba kriminalke: A.Christie, M.Walters, D. Brown...
trenutno se mi že od aprila vleče ena knjiga od Dalajlame - Umetnost sreče, drugače sem pa tudi prebral večino njegovih knjig nekak najboljša se mi pa vedno zdi Alkimist od Paulo Coelho in vse ostale tri knjige, ki spadajo v to trilogijo: - Veronika hoče umreti (nekako sem jo moral prebrat ker je tako življenska) - Ob reki Piedri sem sedela in jokala - Demon in gospodična Prym - Priročnik bojevnika luči njegove kjige so mi fantastične, moram čimprej nekje zvohat njegovo najnovejšo "Zahir", pa četudi v angleščini ali hrvaščini
drugače sem se celo neko poletje prebiral skozi Ruglja in Pot samouresničevanja-kr zanimiva ja načelo so mi bolj nekje duhovne všeč, samo so tudi vredu tudi erotične od Valerie Tasso Nimfomanka in pa catheirine Millet - Seksualno življenje Catherine Millet