Men je tut zakon! Tist seks v mestu je biu nekako že prežvečen in ne vem sploh ni bilo zanimivga dogajanja, tuki se pa usaj gre za kej! Ful me zanima tista "družinska skrivnost" pa kaj je s titim pismom
*Sparks* napisal/-a:Ja tud men so ble usec.. Itak da ne zadrzim in ze downloadam nove dele. Le kaj hudica je bla tista njena skrivnost?
hehe in kaj je bla tista skrivnost? please tell us
Downloadam kar celo prvo sezono skupi, tko da gre bolj počas. Bo tud mene se mal matral, preden bom zvedla ... In tud ne povem ko zvem
Drgač mi je bla pa una Bree tko zoprno popolna, da mi je bla že skor všeč. Največja faca mi je pa do zdej Susan (Teri Hatcher) - uno z odtokom in pa požarom!
*Sparks* napisal/-a:Ja tud men so ble usec.. Itak da ne zadrzim in ze downloadam nove dele. Le kaj hudica je bla tista njena skrivnost?
hehe in kaj je bla tista skrivnost? please tell us
Downloadam kar celo prvo sezono skupi, tko da gre bolj počas. Bo tud mene se mal matral, preden bom zvedla ... In tud ne povem ko zvem
Drgač mi je bla pa una Bree tko zoprno popolna, da mi je bla že skor všeč. Največja faca mi je pa do zdej Susan (Teri Hatcher) - uno z odtokom in pa požarom!
Men je blo pa mal narjen vse skupi...no ampak sej za prvi del da nam predstavjo like je blo še kr, ampak upam da bo naprej kej bl zanimiv...pa kr mal preveč izstopajoče so te gospodinje, nevem vse majo ene take ful vpadajoče lastnosti in me to mal mot...sm mal več pričakvala od tega kar sm vidla prvič...
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Men je tut ful lušna nadaljevanka ... sm že enkrat gledala na Oprah oddajo o njih pa se mi je zdel, da bo ful fajn ... tko da sm komi čakala, da se tut pr nas začne ... sam pišuka zdej me ne bo 3 tedne pa bom že na začetku vse zamudila ... al pa tut ne ... moram šibat po video kasete ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.