Bulma: Ja Graveworm so meni eni izmed najboljših bendov. Sem bla že na štirih njihovih koncertih. Nutopia je res kr hud CD, tako kot vse njihove starejše plate. Aja edin na Metalcampu so mel pa ozvočenje čist mem. Klaviature so ble tok na glas, da se Stefana sploh ni nič slišal. No pa pustmo zdej to.
Thrashy: Ja se čisto strinjam s tabo, da imamo zelo veliko dobrih bendov in je muzika na nivoju, vendar zelo malo ljudi to ceni. No po eni strani je to dobro, po drugi pa spet ne. Fajn je, če bendi niso skomercializirani, ker potem ostanejo to kar so, vendar se pa vse konča pri denarju, ker potem bendi enostavno nimajo denarja za snemanje plat, itd. Tisti, ki pa se skomercializirajo pa potem tudi njihova glasba ni več to kar je bila. Za primer lahko navedem Nightwish, Dimmu Borgir, itd. Me res zanima kakšen bo njun naslednji izdelek. Aja kljub vsemu pa na koncert od Nightwish definitivno grem! Kmalu bodo tudi Helloween, Hamerfall, itd. Komaj čakam!

Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.