Dons je en teden odkar smo šli iz Krfa nazaj na ladjo proti Benetkam in jz se še zmer ne morm na vadt na to misel da se je šola že začela, da je maturanc (na katerga čakaš celo srednjo šolo) že za nami in da se bo počas treba začet na maturo prpravlat
Res, ne pravjo brezveze da je maturanc sam enkrat v življenju, tko da vsi k mate možnost PEJTE, ker se boste mel res nepozabno ... Jz bi dala vseeeeee na svetu, da bi se loh vse skupi še enkrat ponovil, ker mi je blo tok hudo, da res
Res jz svojga maturanca ne bom nikol nikol pozabla, upam da bom to loh rekla tud za ostale stvari k pridejo ob zaklučku sredne šole

4.j natančneje...ti? aja raje pvt
Beda. Moja sošolka in najboljša prijatlca takrat je mela isti problem,tko d je tud ona ostala sama. En cajt sva gruntale, pol pa ugotovile da bova kr mi2 skup plesale. In sva res. Ceu let hodile na vaje in na konc na plesu skup odplesale. Foksi so naju sam gledal, nobenmu nč jasn. In na konc nama je pršla razredničarka čestitat, da sva to nardile. Blo je res super!!!! 

no, ful je bla težka odločitev pa upam da mi nau žou. sicer pa komi čakam mat. ples