Tunizija [ZT]
-
- Komunikatorka
- Kraj: okolica ljubljane
- Kontakt:
cene niso problem, k to je dežela barantanja. oni postavjo neko ceno in obvezno jo moreš zbit. men je blo na začetko to prava muka, čez neki dni sm pa že uživala. vsako ceno k jo oni postavjo, zbi za 90%.
voda je bla po pol dinarja, to je približno 75 tolarjev. majo pa tud zlo pocen srebro-vse izdelke iz srebra.
jest sm u 14-dneh zapravla okol 50.000 tolarjev, s tem da sm šla na kr neki izletov preko agencije, pa še velik spominkov sm domov prnesla. lp
voda je bla po pol dinarja, to je približno 75 tolarjev. majo pa tud zlo pocen srebro-vse izdelke iz srebra.
jest sm u 14-dneh zapravla okol 50.000 tolarjev, s tem da sm šla na kr neki izletov preko agencije, pa še velik spominkov sm domov prnesla. lp
Tunizija
OJ!
Midva s punco sva bila lani v Tuniziji, Djerba. Hotel, 5*, na izgled vse super, plaža sanjska,... Ljudje so pač isti kot so na primer v Turčiji al pa Grčiji, pri njih se vse dogaja tk bolj počasi
. Splača se obiskat tržnico, ko ga vprašaš How much? mu povej da nisi German turist, pa ti da neko nižjo ceno, to pa lahk pol še zelo zelo zbiješ. Če mi ni dal za tako ceno, sem šel kr ven iz trgovine, pa je priletel za mano (Vodna pipa 120 a 21 EUR)
. Posebej pa bi ti priporočal izlet v puščavo!!! Malo mučno vendar vredno ogleda.
Pojdi ne bo ti žal
http://www.vinccitunisia.com/
Midva s punco sva bila lani v Tuniziji, Djerba. Hotel, 5*, na izgled vse super, plaža sanjska,... Ljudje so pač isti kot so na primer v Turčiji al pa Grčiji, pri njih se vse dogaja tk bolj počasi

Pojdi ne bo ti žal

http://www.vinccitunisia.com/
v tuniziji sem bila pred dvema letoma. je ful zanimivo. nov svet, cist drugace kot pri nas, pa cenovno dosegljiv. zdej so itak vsa potovanja tok cenovno ugodna, pa se kaksen last minute al pa bolj studentom prijazna agencija, pa prides res poceni skoz. nujno moras it na safari, ker jo to res tisto pravo dozivetje, plaze in hoteli so tudi v portorozu. drgac so pa ljudje ful prijazni, barantanje je itak zakon, v glavnem, jaz nimam nobene slabe izkusnje.
lani sva bila s fantom na Djerbi,mal me je blo strah da bom bla spet negativno presenečena,..ker vkatalogih zgleda full hudo pol pa prideš tja in te srt prime...ampak ni blo tko,...šla sva preko Ilirike in je blo še lepše in boljše kot so nama povedali, plačala sva 137000 na osebo ampak sva bila v hotelu s 4 zvezdicami plus, vse vključeno,..sam bi bil tut pol penzion dost, ker kle smo skos samo jedl in je blo res preveč, upret pa se nisi mogu ker je vse tko dobr zgledala pa še okusno je blo...tko da...PRIPOROČAM!!!
- a_nima_učk
- Sramežljivka
- Kraj: raj na zemlji
Jaz sem bila na tunizijskem safariju: ko si tri dni naokoli z džipi in štiri v Hammametu.
Meni so bile ene od najlepših počitnic.
Tako varianto full priporočam, ker se lahko kopaš in tudi raziskuješ tujo čisto drugačno deželo in vidiš stvari in kraje, ki jih prej gledaš le po tv. Nasploh sem bila navdušena nad tem, da sem na enem kupu videla toliko različnih kultur, ras, religij... Res čisto sem bila fascinirana.
Po mojem, če si en teden le v turističnem naselju in hotelu, ni fajn, ampak dolgočasno. Tam ni diskotov ali drugih lokalov izven hotela. Plaže so peščene, vendar je morje mrzlo in valovito. Kopaš se večinoma v bazenih, ki so polni kemikalij...
Meni so bile ene od najlepših počitnic.
Tako varianto full priporočam, ker se lahko kopaš in tudi raziskuješ tujo čisto drugačno deželo in vidiš stvari in kraje, ki jih prej gledaš le po tv. Nasploh sem bila navdušena nad tem, da sem na enem kupu videla toliko različnih kultur, ras, religij... Res čisto sem bila fascinirana.
Po mojem, če si en teden le v turističnem naselju in hotelu, ni fajn, ampak dolgočasno. Tam ni diskotov ali drugih lokalov izven hotela. Plaže so peščene, vendar je morje mrzlo in valovito. Kopaš se večinoma v bazenih, ki so polni kemikalij...
Don't worry, be happy!!!
jah bi se kr strinjala...letos sva bla s fantom v Monastirju in sicer v hotelu, k je meu čez cesto letališče...=) parkrat sva šla v Monastir - prav v mesto in pa v Sousse...drgač je biu pa živi dougčas in ker že mam dost izkušenj s potovanji, je blo skor najslabše potovanje do zdj...mi je pa zloooo žau da nisva šla na ta safari, sva hotla it, sam je blo zlooooo drago...morje je blo pa men zlo vroče in zlo nizko...in je bla fora, da sva pol lahk zvečer delala sam to, da sma šla na letališče mal prečekirat, pa tud če bo kdo kakšna darila kupvau jih nej na letališču hehe, k je 4x cenej, kt pa na ulci, kjer ti ful dost keša poberejo...drgač se mi zdi pa barantanje ful super =) sam če te ne prnesejo okol...tk zlo=)
Midva sva bla v Tuniziji v Hammametu za prvega novembra. Blo je fajn, je blo toplo ša cnej kot med sezono. Dala sva okol 90.000 za paket pa mela sva sabo še usak ene 50.000 in sva seveda zapravla. K je blo pa fajn barantat. Sm prnesla domov precej stvari. Men je blo ful všeč. No ljudje znajo bit kr usiljivi ampak se da... Hrana: js sm jedla samo v hotelu pa sem se vseen mal zastrupla (trebuh tok bolu... joj.... sem komi kej spala). Bi šla pa takoj še 1x!
Če nisi del rešitve, si del problema.