Men osebno je sobota zlo kul in je tut vedno totalna gužva! Tm ob ene treh kr mal preveč... me mal živcira, da se tut premaknt ne morš, če ful ne muvaš na plesišču. Pa da pridš do pijače je tut kr projekt. Drgač pa SUPER MUSKA!
La*Perla napisal/-a:Se bova rajši kr petka, srede in sobote držale
Just like me!
Jaz grem ob četrtkih samo,če je kaka modna revija ali pa kaka promocija cdja...pa kakšni partiji od revij!Samo sem bil tudi enkrat na enemu dju tujemu(house scena),pa je bilo hudo gor...tako da ste verjetno res na mino naletele
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
La*Perla napisal/-a:Se bova rajši kr petka, srede in sobote držale
Just like me!
Jaz grem ob četrtkih samo,če je kaka modna revija ali pa kaka promocija cdja...pa kakšni partiji od revij!Samo sem bil tudi enkrat na enemu dju tujemu(house scena),pa je bilo hudo gor...tako da ste verjetno res na mino naletele
ja, blo je bedn! sicer greva pa danes spet, tko da upam da bo kej boljše danes
Jz pa v Globala ne grem nikoli... Hodmo v KMŠ, včasih v Hombreta al pa Bachus. To je to. KMŠja se hitro naveličas, k je konstantno ista muzika. V ponedeljek je ponavadi mal drugače.
Se mi zdi, pa da je čez poletje v LJ bolj mrtvo... k ni nas, študentkov
ja upam d bo zdej FF boljši kakor zdej ker zdej je bil men čisti polom sej do začetka je blo še kr ok.. sam zdej je bil pa čisti odlom komi čakam moralesa wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to bo gut house