Pustiš punco, ker ti je druga všeč!!
Pustiš punco, ker ti je druga všeč!!
Poznam primer, ko je tip pustu punco sam zato, ker se mu je ena druga zadopadla. Se vam zdi to cool oz normalno?
sm ze enkat omenla, kar ni nora strastna ljubezen, je izguba casa...
js sm tut pustila bivšga zato kr mi je ratu vsec drug, tko to je v ljubezni, zakaj bi mogu bit tip zmano ce mu je pa druga vsec? ni pomena, ne zame ne zanga. v ljubezni je pa itaq vse mogoce...
ne vrjamem da bi mi blo kdj zal zard tega, ce pa mi bo, grem pa se zmer lahk nazaj
heheh
js sm tut pustila bivšga zato kr mi je ratu vsec drug, tko to je v ljubezni, zakaj bi mogu bit tip zmano ce mu je pa druga vsec? ni pomena, ne zame ne zanga. v ljubezni je pa itaq vse mogoce...
ne vrjamem da bi mi blo kdj zal zard tega, ce pa mi bo, grem pa se zmer lahk nazaj

Če zveza škripa in ti je drug res všeč to nardiš. Če zveza ni zveza ampak"zveza" pol to nardiš, če si maš dobro razmerje in ti je en sam mal všeč in si neumn pol to nardiš, če si star 13 let to nardiš,...V takih primerih to ni nič tacga.
Če je to cool? Ja če si nesrečen v zvezi je cool da jo prekineš, če je izgovor nov partner, ok. Najbrž pa ni cool, če si v srečni vezi in to nardiš ob trenutnem navdihu, pol ti je najbrž žal, sam če ti je v zvezi res cool, pol najbrž tega itak ne nardiš.
Če je to cool? Ja če si nesrečen v zvezi je cool da jo prekineš, če je izgovor nov partner, ok. Najbrž pa ni cool, če si v srečni vezi in to nardiš ob trenutnem navdihu, pol ti je najbrž žal, sam če ti je v zvezi res cool, pol najbrž tega itak ne nardiš.
pa pa
Bolje je zapustiti partnerja, kot pa ga varati z tistim, ki ti je všeč.
Prvo je fer do partnerja, ampak bo kasneje bolj tebi hudo.
Drugo pa je tebi lažje, ker imaš lahko unega, ki ti je všeč in tistega ki ljubiš naenkrat, ampak je to za partnerja čisto svinjsko egoistično dejanje.
Prvo je fer do partnerja, ampak bo kasneje bolj tebi hudo.
Drugo pa je tebi lažje, ker imaš lahko unega, ki ti je všeč in tistega ki ljubiš naenkrat, ampak je to za partnerja čisto svinjsko egoistično dejanje.
Don't worry, be happy!!!
Če ti je nekdo vizualno všeč še ne pomeni, da je pa to ljubezen tvojega življenja. Sicer pa če v zvezi ne štima si hitro najde razlog kako jo čimprej prekint. Če je pa vse ql se pa itak nimaš cajta ukvarjat z vizualno podobo ljudi okoli sebe.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Re: Pustiš punco, ker ti je druga všeč!!
cool se mi ne zdi to...normalno pa ja!
Predvidevam,da je bil ta tvoj kolega s tistim dekletom zaradi dolgčasa in,da se je imel lepo...ko je prišla druga,ki se mu je bolj dopadla se je pač odločil za njo...brez kompliciranja!
Ne vem kje je tukaj nastal problem?Oziroma pri komu?
Predvidevam,da je bil ta tvoj kolega s tistim dekletom zaradi dolgčasa in,da se je imel lepo...ko je prišla druga,ki se mu je bolj dopadla se je pač odločil za njo...brez kompliciranja!
Ne vem kje je tukaj nastal problem?Oziroma pri komu?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Se strinjam s tem, da ne zapuščaj nekoga, ki ga ljubiš zaradi nekoga, ki ti je všeč.
vendar ponavadi, če se ti to plete po glavi, prve osebe ne ljubiš in iščeš le nek dodaten razlog da odideš stran.
Je pa bolje da pustiš prvo, pa je ne varaš z drugimi. Treba se je pogovoriti, zaključiti prvo zgodbo in odkorakati v drugo.
vendar ponavadi, če se ti to plete po glavi, prve osebe ne ljubiš in iščeš le nek dodaten razlog da odideš stran.
Je pa bolje da pustiš prvo, pa je ne varaš z drugimi. Treba se je pogovoriti, zaključiti prvo zgodbo in odkorakati v drugo.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.