Kateri tuj jezik vam je všeč?
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Men je ful lep jezik španščina oziroma mehiška španščina (telenovela stajl)...pa se mi ne zdi težek, zdej odkar sm telenovele gledala sm si ful besed zapomnila...tko sexi mi zveni...Pa angleščino mam tut rada.
Drugač sm se pa še nemščino učila na tečaju v 2. in 3. razredu OŠ in morm rečt, da sm takrat več znala kot zdej...v srednji šoli smo mel švoh profesorico, tko da je blo povprečno znanje v SŠ katastrofa... Kot jezik mi ni preveč všeč pa ful pozabiš, če je ne uporabljaš sproti. Tko, da razumem skoraj vse ampak govorjenje in pisanje je pa druga stvar. Tko, da enkrat bo treba na kak tečaj konverzacije al pa kej, da jo mal obudim.
Drugač sm se pa še nemščino učila na tečaju v 2. in 3. razredu OŠ in morm rečt, da sm takrat več znala kot zdej...v srednji šoli smo mel švoh profesorico, tko da je blo povprečno znanje v SŠ katastrofa... Kot jezik mi ni preveč všeč pa ful pozabiš, če je ne uporabljaš sproti. Tko, da razumem skoraj vse ampak govorjenje in pisanje je pa druga stvar. Tko, da enkrat bo treba na kak tečaj konverzacije al pa kej, da jo mal obudim.
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
sofia83 napisal/-a:Pa kaj vam je vsem tok spešl na španščini in podobnih pocukranih jezikih .... blahhhh ... Dojča rulz
yuck! js pa tko sovrazm nemscino,da adijo pamet...sploh pa profesorco iz nem. :box: (joj...ka bi ji delala...)
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...