¤MajC¤ napisal/-a:cudno ponabvadi dobim kaki mejl...ce kaj delajo.cerpaj pa ni delalo pa nic.sm misla da je pri meni kaj narobe...
Ja sploh niso poslali mailov, so pa dali vseeno neko sporočilo za javnost ven na svojo stran... Se je pač zavleklo še čez dan...
Obveščamo vas, da bo v četrtek, 1. septembra med polnočjo in 6. uro, zaradi vzdrževalnih del, moten dostop do vseh SiOL-ovih storitev na območju cele Slovenije. V tem času bo moteno tudi delovanje brezplačne telefonske številke 080 100 SiOL-ovega centra za pomoč naročnikom.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
sAdie napisal/-a:...se dobro, da lahko tu pa tam kakega smajla ukradem
Pa kako ti to rata?? Ker jst sploh ne morm nobenga smajlija "ukrast" ?!?
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
js mam 7.5 nawadnega p mi dela.. edin ućas me ful dol meće ampak bo.. js mam pa prow program k loh kradem drugim slikice pa smajlije... sam ne spoznam se na program tko da ga mam đabe na kompu
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe. ( Dior )
sAdie napisal/-a:...se dobro, da lahko tu pa tam kakega smajla ukradem
Pa kako ti to rata?? Ker jst sploh ne morm nobenga smajlija "ukrast" ?!?
Smeške se da krast, če si nastaviš v profilu (hotmail) na državo ZDA (od kod prihajaš)... + dobiš še nekaj dodatnih iger in en kup stvari, samo je nekatere treba plačat (dodatne mežike, smeške, pakete, igre).