analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%

Skupaj glasov: 1135

manuela8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a manuela8 »

Sem že prakticirala analni sex, in moram reči da mi zelo paše,samo dovolj vzburjena in sproščena moram bit.Paše mi zarad tega ker je luknja manjša in je zato trenje večje.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

probala a nikol do konca, potem ko ga je 2x zarino sm zmer misla da bom skup padla od bolečin...peče ko hudič...sam bi rada...ampak je grozn...mogoč mam not kak polip
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
butter_fly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butter_fly »

nism se pa me tud ne mika prevec da bi
Uporabniški avatar
dash
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dash »

men sicr to ne paše glih najbl, sm prakticirala parkrat (ja sej ženske smo čudne, depiliramo se, mamo tatooje itd.. v rit pa nočmo ker ns boli :oops: )

drgač pa k je blo daleč nazaj neki govora o tem da nej pazmo da ne bo šlo iz zadnje v prednjo lukno---- na jeziku je najmanj 2-krat toliko bakterij :?
če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
dwarf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dwarf »

Midva sva parkrat probala, včasih gre včasih pa ne. Tko kt so punce rekle, treba je bit fjst, fjst sproščen, če ne preveč boli. Pa on more bit nežn :razz:
Lipss
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Luče

Neprebrana objava Napisal/-a Lipss »

Jaz nimam nobenih problemov... ravno danes sva analno sexala in to ves čas, ker imam menstruacijo. In sploh ne potrebujem lubrikanta.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

sem probala :oops: pa je bolelo ko hudič, pa sma rajši nehala, pa tud ne mislim več probavat :cool:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Po moje je pa odvisno od ženske. Jaz namreč tudi ne potrebujem lubrikanta, pa nič ne boli. Je pa res, da mora začeti zelo zelo počasi in previdno in šele čez čas lahko začne s tistimi pravimi gibi. Ne vem... Poskusiti ni greh. Mogoče ti bo pa všeč. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
dy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dy »

haj,no jst nisem nikoli proskusila namerno,ker mi to ni .vendar me je pa enkrat fant po nesreci falu je pravo lukno,mene je tko zabolel da sem od bolecine jokala 1 uro,jst nebi nikoli to poskusila,verjetno sem pa tudi dobila neki strah :teddy:
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Moj bivsi je mel majcenega, pa je z njim slo, ni hudo bolelo, je prav pasalo... ampak sedanji pa ima res velikega in debelega, pa ni sans, glavico se uspe porinit noter, kaj vec pa ne...no enkrat ko sem bla res koma in so verjetno vse misice sproscene, je slo, sam drug dan...hudo, mal tezje sem sedela in hodla...
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

ma midva sva spet probala, na mojo pobudo, spet polom :x krneki
....non sholae sed vitae discimus....
Uporabniški avatar
Mety1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mety1 »

men tud nekak ni do tega...sva že probala,dragi je zlo uživu...jst pa ne...ni prijetno pa naj reče kera kar hoče...razen če obstaja kaj kar bi omililo bolečino? :gruebel:
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tessa »

jaz sem že probala-večkrat
Fantu je to noro dobr, jaz se pa še privajam. Če me večkrat pripravi do analnega sexa, nič ne boli in po nekem času je občutek čist fajn. Ne bom pa rekla, da že uživam. Če pa se kakšen mesec k temu ne spraviva, me pa prvič spet boli, je treba kar mal potrpet in kremca pomaga.
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Moj partner spoštuje moje želje okoli sexa in ker ve da mi analni sex ni všeč me niti ne prepričuje vanj. Se mi zdi pa neumno da bi počela nekaj samo zaradi njega sama pa sploh nebi uživala v tem, ker mislim da potem tudi on ne more uživati z mano če nisem sproščena.
Mogoče počnejo to zaradi bojazni da bi jih zamenjal za drugo oz. da nebi bil zadovoljen z njimi.Ne vem, me pa ravno to zanima.
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Berđa »

men se zdi to preveč boleče pa tud kondom morš zmerej uporabt pa tud higijenično ni tolk! Men ne paše pa še boli če nisi dost zrajcana :D
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
Odgovori