analni sex?
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
-
- Sramežljivka
men sicr to ne paše glih najbl, sm prakticirala parkrat (ja sej ženske smo čudne, depiliramo se, mamo tatooje itd.. v rit pa nočmo ker ns boli
)
drgač pa k je blo daleč nazaj neki govora o tem da nej pazmo da ne bo šlo iz zadnje v prednjo lukno---- na jeziku je najmanj 2-krat toliko bakterij

drgač pa k je blo daleč nazaj neki govora o tem da nej pazmo da ne bo šlo iz zadnje v prednjo lukno---- na jeziku je najmanj 2-krat toliko bakterij

če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
Po moje je pa odvisno od ženske. Jaz namreč tudi ne potrebujem lubrikanta, pa nič ne boli. Je pa res, da mora začeti zelo zelo počasi in previdno in šele čez čas lahko začne s tistimi pravimi gibi. Ne vem... Poskusiti ni greh. Mogoče ti bo pa všeč. 

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Moj bivsi je mel majcenega, pa je z njim slo, ni hudo bolelo, je prav pasalo... ampak sedanji pa ima res velikega in debelega, pa ni sans, glavico se uspe porinit noter, kaj vec pa ne...no enkrat ko sem bla res koma in so verjetno vse misice sproscene, je slo, sam drug dan...hudo, mal tezje sem sedela in hodla...
jaz sem že probala-večkrat
Fantu je to noro dobr, jaz se pa še privajam. Če me večkrat pripravi do analnega sexa, nič ne boli in po nekem času je občutek čist fajn. Ne bom pa rekla, da že uživam. Če pa se kakšen mesec k temu ne spraviva, me pa prvič spet boli, je treba kar mal potrpet in kremca pomaga.
Fantu je to noro dobr, jaz se pa še privajam. Če me večkrat pripravi do analnega sexa, nič ne boli in po nekem času je občutek čist fajn. Ne bom pa rekla, da že uživam. Če pa se kakšen mesec k temu ne spraviva, me pa prvič spet boli, je treba kar mal potrpet in kremca pomaga.
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
Moj partner spoštuje moje želje okoli sexa in ker ve da mi analni sex ni všeč me niti ne prepričuje vanj. Se mi zdi pa neumno da bi počela nekaj samo zaradi njega sama pa sploh nebi uživala v tem, ker mislim da potem tudi on ne more uživati z mano če nisem sproščena.
Mogoče počnejo to zaradi bojazni da bi jih zamenjal za drugo oz. da nebi bil zadovoljen z njimi.Ne vem, me pa ravno to zanima.
Mogoče počnejo to zaradi bojazni da bi jih zamenjal za drugo oz. da nebi bil zadovoljen z njimi.Ne vem, me pa ravno to zanima.