MissXX napisal/-a:jaz mam profi likalnik, keramične plošče, blabla.. cena je bla 20 tisoč tolarjev.. uporabljala sem ga skor eno leto, vsaj enkrat na teden, razen poleti, ker se mi ni dal.. rezultat, razcepljene konice, scufani lasje, kr lomijo se mi.. zdej mam že tok dolge, da si lahko nrdim frizuro tut če jih ne likam, zato se ga kr fajn izogibam..
overall, likalnik uniči lase.. tut če so keramične plošče, sam mal dalje traja da so posledice vidne.. zato, pupe, če ga uporabljate, dejte riskirat denar še za fajne preparate, šampone in balzame, maske, sprej proti suhim lasem itd itd.. jaz če si še kdaj poravnam moje laske, si dam na konice olivno olje.. in se prow pozna kok mam suhe, ker laski takoj vpijejo olje in čez par urc se sploh ne pozna da sem mela olje gor
ja, sam men je pa frizer reku, da fen lase se bolj unici kt pa likalnik
moj je bil nekje okoli 15 čukov, ma keramične ploščice...
z učinkom pa nisem najbol zadovolna, ker mam tako strukturo las, da se mi takoj s5 skodrajo... tak da je tudi od las odvisno, kak dolgo drži
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
jst bi tud rekla, da je problem v likalniku ne pa laseh - te firme k so u bigbangu, bofu ... kjerkoli pac, so ful nekvalitetne k gre za res skodrane lase - obstajajo pa profesionalni likalniki, k jih uporabljajo frizerski saloni, so pa nekje okol 20k; rece se jim GAMA likalniki - na netu: http://gama.studioma.si/; o tem je tud ful napisanega pod http://www.lepotainstil.net/LepotainStil/forum/index.htm pod Frizerski salon online
jaz sem za moj likalnik dala 10 tisoč...je od remingtona...keramični s teflonsko prevleko...uporablja se tud v frizerskem salonu...jaz sem drugače čist kravžlasta...ta pa mi jih v nulo zravna...zraven še seveda zmeraj uporabim lorealovo kolekijo za ravnanje lasom pa obvezno silkonske kapljice...res da je malo dražje vse skupaj ampak učinek je perfeketen...lase pa imam še zmeraj zdrave...ko pa si jih nato operem pa so ponovno kodrasti...in ne krepasti...
ne čisto malo je treba dat pa samo na konice
jas sem mela ene od slovenske firme...nimam pojma kak se je reklo...pač slovenska firma kozmetike je bla...
js mam isto od remingtona za 10k pa je za en k****.
ful časa porabm d jih zravnam, čez nekaj ur je pa vse isto kokr d si jih sploh ne bi.
sam men neki ful ni jasn. js sm mela celo življenje ful ravne lase, ampak res tko že mal preveč ravne kokr d bi si jih lihkar zlikala. med lanskimi poletnimi počitncami pa se je vse spremenilo in so se mi začel kr neki čudn zvijat.
kaj bi blo loh krivo, zakaj se to zgodi?
Jst likalnik uporabljam samo parkrat na mesec in ne vsak dan. Kupla sem si ga pa zato, ker mi gre vsak las po svoje. Res pa je, da občasna uporaba likalnika niti ne poškoduje las, če pri tem uporabljaš gele za izsušene konice, ki ga lahko isto lupiš pri svoji frizerki in ti ni treba iskat primernega po drogeriji.