Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misssixty »

MissXX napisal/-a:jaz mam profi likalnik, keramične plošče, blabla.. cena je bla 20 tisoč tolarjev.. uporabljala sem ga skor eno leto, vsaj enkrat na teden, razen poleti, ker se mi ni dal.. rezultat, razcepljene konice, scufani lasje, kr lomijo se mi.. zdej mam že tok dolge, da si lahko nrdim frizuro tut če jih ne likam, zato se ga kr fajn izogibam..

overall, likalnik uniči lase.. tut če so keramične plošče, sam mal dalje traja da so posledice vidne.. zato, pupe, če ga uporabljate, dejte riskirat denar še za fajne preparate, šampone in balzame, maske, sprej proti suhim lasem itd itd.. jaz če si še kdaj poravnam moje laske, si dam na konice olivno olje.. in se prow pozna kok mam suhe, ker laski takoj vpijejo olje in čez par urc se sploh ne pozna da sem mela olje gor :?

ja, sam men je pa frizer reku, da fen lase se bolj unici kt pa likalnik
Uporabniški avatar
BaByKa89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BaByKa89 »

moj je bil nekje okoli 15 čukov, ma keramične ploščice...
z učinkom pa nisem najbol zadovolna, ker mam tako strukturo las, da se mi takoj s5 skodrajo... tak da je tudi od las odvisno, kak dolgo drži
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

mogoče pa ni dovol močn, jas mam tudi kodraste lase pa zaj ko mam nov likalnik mi dolgo drži...zaj razn če maš tiste drobne afro kodrčke :D
as if.
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misssixty »

jst bi tud rekla, da je problem v likalniku ne pa laseh - te firme k so u bigbangu, bofu ... kjerkoli pac, so ful nekvalitetne k gre za res skodrane lase - obstajajo pa profesionalni likalniki, k jih uporabljajo frizerski saloni, so pa nekje okol 20k; rece se jim GAMA likalniki - na netu: http://gama.studioma.si/; o tem je tud ful napisanega pod http://www.lepotainstil.net/LepotainStil/forum/index.htm pod Frizerski salon online
MissXX
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in the middle of nowhere

Neprebrana objava Napisal/-a MissXX »

Jaz mam GAMA likalnik. Sproban tut na zelo kodrastih laskih in jih čist lepo zravna
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

koliko jaz vem in sem se pozanimala pri svojem frizerju so železni najslabši, potem so z keramično ploščico dobri, najboljši pa z teflonsko prevleko.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

LyLa napisal/-a:No bom kr tle vprašala..
a ma kera uno haubo prenosno za zdilat če jo ma pa je ne uporablja? :)

hahaha kak to frajersko zgleda :D to ma moja babi sam je ziher ne da nobenmu :P
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz sem za moj likalnik dala 10 tisoč...je od remingtona...keramični s teflonsko prevleko...uporablja se tud v frizerskem salonu...jaz sem drugače čist kravžlasta...ta pa mi jih v nulo zravna...zraven še seveda zmeraj uporabim lorealovo kolekijo za ravnanje lasom pa obvezno silkonske kapljice...res da je malo dražje vse skupaj ampak učinek je perfeketen...lase pa imam še zmeraj zdrave...ko pa si jih nato operem pa so ponovno kodrasti...in ne krepasti...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Katere silikonske kapljice pa uporabljate? A to ful zamasti lase?
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

ne čisto malo je treba dat pa samo na konice
jas sem mela ene od slovenske firme...nimam pojma kak se je reklo...pač slovenska firma kozmetike je bla... :?
as if.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

A je biu Klas od Leka slučajno?
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a XtRa »

js mam isto od remingtona za 10k pa je za en k****.
ful časa porabm d jih zravnam, čez nekaj ur je pa vse isto kokr d si jih sploh ne bi. :cry:

sam men neki ful ni jasn. js sm mela celo življenje ful ravne lase, ampak res tko že mal preveč ravne kokr d bi si jih lihkar zlikala. med lanskimi poletnimi počitncami pa se je vse spremenilo in so se mi začel kr neki čudn zvijat.
kaj bi blo loh krivo, zakaj se to zgodi? :?
Uporabniški avatar
BuCHa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BuCHa »

js sm mela tut skos cist cist ravne, pa sm se enkat postrigla na kratko, od takrat sm pa cist kodrasta... nc jasn :D
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

SIEENA napisal/-a:A je biu Klas od Leka slučajno?

ja klas je od leka
Uporabniški avatar
curlyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a curlyka »

Jst likalnik uporabljam samo parkrat na mesec in ne vsak dan. Kupla sem si ga pa zato, ker mi gre vsak las po svoje. Res pa je, da občasna uporaba likalnika niti ne poškoduje las, če pri tem uporabljaš gele za izsušene konice, ki ga lahko isto lupiš pri svoji frizerki in ti ni treba iskat primernega po drogeriji.
Odgovori