Erogene cone

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

jst mam pa čist preveč žgečkljiv trebušček..drgač pa ušeska pa vrat
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce7 »

Vrat je zlo huda erogena cona, hrbet tud, sam se te more res s pravim občutkom dotaknit. Božanje trebuha me tud čist gane. :D Ustnice so good erogena cona. Ko se te nekdo božansko dotakne, ne morm več mislit. :lol:
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

5 cm pod popkom :twisted:
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

@ napisal/-a:5 cm pod popkom :twisted:

Agree :twisted: (no, to je najbolj priljubljena)

Drugače pa še so moje še... hmm, med rameni in vratom (grrrrr :twisted: ), ušesa... ja, pa po moje jih je še kar nekaj :oops:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

@ napisal/-a:No, jst sem povedala sam to k je najbolj aktualna... Drgač pa (s ta pravim tipom) sem jst cela ena erogena cona... :D

S tem se pa tudi strinjam ja... wooohooooo :twisted: :knuddel:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
*RoCkBeJbA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *RoCkBeJbA* »

hm moje so pa: vrta, ušeska (grizljanje) pa hrbet. določeni predeli hrbta. tk okol lopatic pa pol dol... res noro. :cool:
Živi in pusti živeti..
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Martin »

Zadnjič mi je punca odkrila zame čisto novo erogeno cono - uho. Ko me liže okoli, po mešičku, gor, dol, rahlo grizlja, za finale pa prav zarine jezik v uho, me enostavno raznese. Drugače pa predel okoli jajčk oz. pod njimi, vrat, ritka oz. anusni predel, trebuh oz. popek, pa še kej bi se našlo.
butter_fly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butter_fly »

meni pa vrat pa usesa niso tolko.
najbolj mi je vsec bozanje po vsem telesu pa masaza stopal in ko mi lize in cuca dlan :oops:
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Meni pase celo telo da mi boza, da si vzame cas in vse obdeluje, pa se se sama zraven bozam in to ga noro vzburja, pa fajn je ko do joskic pride, mam rada da lepo pocasi prijema bradavicke in gre z jezikom okoli njih jaz pa se istocasno po scegetlu prijemam.

Najlepse mi je ko mi lulo obdeluje, sem ga ze dobro sprakticirala, tako da se mi kr noge tresejo ko me lize po scegetlu...

Ce pa moski ne ve kaj dela in nima tistega pravega obcutka, ni prav prijetno, tisto prevec grobo in ko lize tamalo, misli da jo mora notri lizat, je pac neprijetno, kaj jim le je da se direkt v lulo zazenejo, zarinejo glavo v mednozje in so cisto nori, sm ze mela takega in ne hvala, pa se moras pretvarjat, da pase, kak le? Tistemu je nisem vec dala v uporabo!

Drugac pa mojmu tud pase kot je Martin napisal, ritka-anusni predel, jaz mu se mal prstek not porinem ali pa jezicek, cisto znori,je tam neka tocka, ki mu totalno pase, ( pa ne mislim na g -tocko, tista je notri, njemu ze okoli ritke pase ) najprej mu nisem upala nisem vedela kak bo reakcija, sej veste kaksno majo nekateri moski misljenje glede tega ampak me je prav lepo presenetil, se rajsi ga imam mojga cukercka, pa jajcke ko lizem, prav vidim kako uziva in to vse skupaj me tolk narejca, da je hudo noro.

Sex moras imet najprej rad, da lahko v njem uzivas in odkrijes tocke, ki ti pase da ti jih nekdo stimulira!
The voice of an Angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a The voice of an Angel »

izdala vam bom eno mojo skrivnost.
Bermudi. bermudski trikotnik. je en place na zemlji, kjer zauga ne vemo zakaj ladje v globino morja, kjer letala izgube orintacijo in strmoglavijo.
podoben trikotnik ima tudi vsaka ženska. kaj se dogaja ne Bermudih ne ve nihče. posebno podnebje, vlaga, vročina in hladnost, mehkoba in strasti...da zaboli do kosti.
pa moški...isto. Brmudi.
potem dodamo še prsa, pa vrat, pa ušeska, pa rokice, pa nogice...v biti vse, kajne?
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

oh, ja... moj dragi pa ne pusti, da bi mu kjerkoli okol ritke šarla. lohk ga božam po ritncah, če pa hočm kej več pa že ne gre :( ne vem, noče. no sej, ne silm. sam najprej je tud mislu da je lizanje prstkov kr neki, k sm pa probala, mu je blo pa hudoooo :) aaaha, pa ušeska sm mu tud odkrila, pa je tud najprej neki težil da naj jih pustim pr miru ;)
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objava Napisal/-a Heart »

Hrbet, zadnjica, notranja stran stegen, vrat. To bi blo to.
Use your imagination...
Uporabniški avatar
Shana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Shana »

Moje telo je ena velika erogena cona! Pa pomoje še mnogim. Ful uživam, ko me poljublja po hrbtu, lopaticah, trebuhu in nogah. Takoj pa ko se dotakne "pravih" me pa že kar mal boli.
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pikovita »

vrat definitivno aaaa :wink: drgač pa tud ušeska pa trebuh (sam tuki mora bit grobo k drgač me žgečka ko ne wem kai)...pa itk tud notranja stran stegen pa hrbet pa ritka...kr hitr me loh ob pamet sprav :oops:
moj bivši je zmerm pravu da so dolgi nohti brez veze...sam k sm ga pa mau tku nežno praskala enkrat je pa že boga klicu :lol:
foxxxy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foxxxy »

če me žgečka nad trtico, masaža hrbta, vrat... mmm... :scherzkeks:
Odgovori