Bulma napisal/-a:Jeee, danes sem si v Mb kupla Skrivni dnevnik Jadrana Krta ,kerga sem nazadnje brala v oš. Zakon bukva!

drgac sem se pa kar dosti naucila o ang. kulturi preko teh njenih knjig.
Bulma napisal/-a:Jeee, danes sem si v Mb kupla Skrivni dnevnik Jadrana Krta ,kerga sem nazadnje brala v oš. Zakon bukva!
Žaklina napisal/-a:Še zmerej berem Ženski paviljon in se mi skos boljš zdi.Tko da punce, v knjižnco, pa prežvečt še tole knjigo. Pa ne vas zmotit to, da je že stara in nima glih vizualno urejenih platnic, ker je sama zgodba zelo dobra. Pa veselo branje
MissBitch napisal/-a:Žaklina napisal/-a:Še zmerej berem Ženski paviljon in se mi skos boljš zdi.Tko da punce, v knjižnco, pa prežvečt še tole knjigo. Pa ne vas zmotit to, da je že stara in nima glih vizualno urejenih platnic, ker je sama zgodba zelo dobra. Pa veselo branje
pa žaklina, od iste avtorice ne pozabiti še na orhidejo in pa dobro zemljo! če še nisi naslednjič vzami, zih ti bosta všeč...
jaz pa ravnokar končala divjakinje zdaj pa med časom ko v lokalčku čakam na kolega pomalem berem bridgetko...
lun|ca napisal/-a:Bom kar tule prosila za pomoč... Iskala sem že po googlu, ampak nisem našla nobenega povzetka od knjige Ondaatja, Angleški pacient. Povzetek (kjer piše tudi kaj o osebah, ideji...) bi res nujno potrebovala. Mi lahko katera pomaga pri tem? Hvala
lun|ca napisal/-a:ANSAF napisal/-a:lun|ca napisal/-a:Bom kar tule prosila za pomoč... Iskala sem že po googlu, ampak nisem našla nobenega povzetka od knjige Ondaatja, Angleški pacient. Povzetek (kjer piše tudi kaj o osebah, ideji...) bi res nujno potrebovala. Mi lahko katera pomaga pri tem? Hvala
http://www.sparknotes.com/lit/englishpatient/
ce ti bo tole kaj pomagalo
Najlepša hvala