Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
meni je zelo všeč italijanščina, pa še en jezik sam ne vem kateri je - v tisti nadaljevanki so ga govorili ko so ble tiste ženske z rutami pokrite...glavni igralki je blo ime Jade.
to nadaljevanko sem pa res gledala sam zarad jezika, pa njihova oblačila so mi bla všeč
me je noro ušeč portugalščina(ja enkrt se bom potepala po braziliji pa se bo treba kej navadit) drgač se pa učim francoščino k mi je tud kr ušeč..ne morem pa nemščine.te pa ne prebavlam
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
*missy* napisal/-a:meni je zelo všeč italijanščina, pa še en jezik sam ne vem kateri je - v tisti nadaljevanki so ga govorili ko so ble tiste ženske z rutami pokrite...glavni igralki je blo ime Jade. to nadaljevanko sem pa res gledala sam zarad jezika, pa njihova oblačila so mi bla všeč
Ja ta nadeljevanka je bla Klon - drugač brazilska nadeljevanka , to sm pa res rada gledala, pa tko dobr so bli oblečeni, škoda k je ni več
Men najbol nemogoč jezik... Nemščina, obup od obupa....... grd do konca, se jo morm učit ... drgač se pa nikol nebi ker je res totalno grob in trd jezik
Lepi jeziki... ruščina (neki časa sm se jo celo mela možnost učit), španščina (se še učim) - pa predvsem una mehiška španščina... pol arabski jezik mi je ful lep pa pojoč, sam ne iz egipta ampak iz arabskih emiratov, k je lepši.... pa tud swahili mi je tko pojoč,da je čist adijo......