Slava
Re: Slava
Daia* napisal/-a:Si želiti biti slavni? Da bi po časopisih pisali o vas, bi bili bogati, bi vas ljudje prepoznali na vsakem mestu...?
Jaz ne. Nimaš zasebnosti, ničesar ne smeš narediti narobe, če nočeš biti spljuvan, ne moreš hoditi z 'navadnim smrtnikom', ker je lahko s tabo samo zaradi denarja, tvoje razmerje slej ko prej propade zaradi prevelike medijske pozornosti. Mislim, kakšno življenje pa je to?
slava me ne privlači. Ne rečem, da absolutno ne bi želela biti slavna, čeprav je težko povedat, kaj pomeni biti slaven v mejah normale

*Diamonds are forever*
Se mi zdi, da, ko smo ble majhne, smo si želele bit filmske zvezde al pa pevke, ampak pol, ko odrasteš, vidiš, kolk negativnih stvari slava potegne za seboj. Nimaš nikol privatnosti, pa tabloidi se grebejo za to, kateri bo prej objavil kako laž o tebi al pa tvoje razgaljeno oprsje...pol te pa vse mine.
Use your imagination...
Ne želim si biti slaven!So tudi drugi načini za veliko denarja zaslužiti...ne samo preko medijske scene
Za tiste,ki si pa želite biti slavni...vam lahko povem,da ste v očeh vsakega posameznika slavni!Nekateri izmed vas so že legende na tem forumu...
vas bere toliko in toliko bralcev tega foruma in verjetno še kakšnega...to pomeni,da ste na dobri poti
Verjetno imate več simpatizerjev oziroma antisimpatizerjev kot marsikateri človek,ki si želi biti medijsko izpostavlen...in za to vlaga ogromno denarja in energije in upa,da ga bodo ljudje opazili!

Za tiste,ki si pa želite biti slavni...vam lahko povem,da ste v očeh vsakega posameznika slavni!Nekateri izmed vas so že legende na tem forumu...

Verjetno imate več simpatizerjev oziroma antisimpatizerjev kot marsikateri človek,ki si želi biti medijsko izpostavlen...in za to vlaga ogromno denarja in energije in upa,da ga bodo ljudje opazili!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
- a_nima_učk
- Sramežljivka
- Kraj: raj na zemlji
Jst bi po eni strani ful rada bila slavna, pa ne v Sloveniji, ampak v svetu. Da bi me pedenal, dobila bi veliko od sponzorjev, pa ljudje bi me poslušali.
Z denarjem bi lahko poskrbela za vse moje najbližje in za vse prijatelje, nato pa še za kakšne zelo revne ljudi.
Po drugi strani bi pa pomoje živčni zlom doživela, ko berem rumeni tisk, še bolj krut pa je forum...
Znate bit zelo zlobni,...
Ampak, kdor hoče bit slaven mora imeti tudi popoln imič, tko, da tist, ki je mehek po srcu in rad dela napake ni za v ta svet.
Jst nisem za slavo.
Z denarjem bi lahko poskrbela za vse moje najbližje in za vse prijatelje, nato pa še za kakšne zelo revne ljudi.
Po drugi strani bi pa pomoje živčni zlom doživela, ko berem rumeni tisk, še bolj krut pa je forum...
Znate bit zelo zlobni,...
Ampak, kdor hoče bit slaven mora imeti tudi popoln imič, tko, da tist, ki je mehek po srcu in rad dela napake ni za v ta svet.
Jst nisem za slavo.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
-
- Komunikatorka
Elizabetka napisal/-a:obup,da bi bla slavna kot helena k še v trgovino ne upa in kopuje v italiji in nemčiji,da je ne vidijo.
to še ni hudo kaj pa ene svetovne zvezde kje nej pa one kupujejo k pa jih povsod prepoznajo???
js bi bla pa slavna no ja tko tko.js bi ful rada igrala v teh filmih.sej že od 7ga leta si želim it živet v holywood!!