Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
tebe torej bol zanima če je tip peder?... mislim česa te je strah?... ... po spodnjem perilu tega ne moreš sklepat, jaz bi prej rekla da lahko sklepaš po tem, da ti piše take lepe sms-e ... .. če vidiš, da te osvaja, pote,m ni peder, razen če sam sebe preizkuša... prepusti se toku punca in uživaj... sposodi si kaki film ki ima peder glavno vlogo .. pa malo naštudiraš homoseksualce. če pa te že tako hudo muči ga pa kar naravnost vprašej kako je z njim... oz. kaj čuti do tebe.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
boogie napisal/-a:Dejstvo je, da ce ima tip dobro postavo mu tangice lahko sedejo veliko bolj kot neki povprecni punci z mlahavo ritjo in nogami!!!
PS: dejstvo pa je da ze vsaka nosi tangice pa, če ima dobro postavo ali 100 kg.
Rajši vidim 200 kilogramsko punco z ne vem kak mlahavo in celolitasto ritjo in nogami v tangicah kot pa bilokakega oh in sploh tipa. Tangice so mi res najbolj out stvar pri tipah!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:tangice in tip......ne ne...to meni ne paše....he he......že one navadne spodnice mi niso ql....boxerce-yaaaaa.......
uuuuu sem mojmu rekla (iz zafrkancije) "kako bi ti zgledal s tangicami na riti" (pa se režim spotoma), on pa (kar maj jezn) "tega filma pa ne boš vidla" ........ boksarice pa k sreči rad obleče ....