Jest pa raje kot po mobitelu čvekam s človekom v živo, in to se pozna tudi pri tem, da nimam visokih računov.
Sicer imam kar 2 mobitela, vendar stroški obeh se gibljejo nekje med 3-5.000 sit.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
zaj že cela dva meseca (se pravi med počitnicami) nisem plačali nič, ker mi preprosto ni blo kupit karetice.... zlubijem se itq vsak dan vidima, če pa treba kero kolegico rufnt, pa vzamem očetovega... hihi...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
jst ponavadi od 4000-7000. prejšnji mesec pa je blo krepko preveč....
v bistvu pazim mal kolk telefoniram, kr mi je že 5000 dost za telefon, sam kaj, k manj ne rata...
laram napisal/-a:glamBABY nisi edina, brez gsm-a. Tudi jaz ga nimam že približno 1 leto & mi je prav fajn, da več ne dam ves denar za gsm. Se ga da bolj pametno porabiti ...
Ojej groza...da ne bi imela telefona?! Pa ne za to, da bi ga ne vem kako potrebovala..pac pa v primeru da bi se kaj zgodilo ali pa bi nujno potrebovala neko informacijo..pa tak.. Aleluja tistim, kere ste odvajene Tam med 5.000 do 10.000
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
laram napisal/-a:glamBABY nisi edina, brez gsm-a. Tudi jaz ga nimam že približno 1 leto & mi je prav fajn, da več ne dam ves denar za gsm. Se ga da bolj pametno porabiti ...
Ojej groza...da ne bi imela telefona?! Pa ne za to, da bi ga ne vem kako potrebovala..pac pa v primeru da bi se kaj zgodilo ali pa bi nujno potrebovala neko informacijo..pa tak..
Oo lara kaj ti tud nimaš GSM-a Jaz v glavnem nebi mogel brez, pa ne zato, da bi ga ful potreboval (Podobno, kot Muckaa). Včasih zelo prav pride, če sem kje na poti ali zunaj bajte (Ter za kako fotko itd). Za domači telefon mi je vseeno, samo gsm-a pa ne dam
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.