jst mam ze skos nekje okol 3k; pa se to je vec kt pol SMS-ov; lubija mam itak 24/7 ob seb, starse vsak vikend, drgac smo na MSN-ju, ostale videvam vecinoma na faxu, tko da ni potrebe.
sm pa slisala, da je en k ga poznam, na morju zagonu 71 jurjev za mobitel, k je iz tujine klicu v SLO eno bejbiko hehe
*~LUCIFER~* napisal/-a:nevem če lahko z Yahoo-jem tud na mobitel kličš, mislm da lohka sam sms-se pošiljaš, pa še to sam za določene operaterje. No, Itak lohka pošlš na messanger offline ''sms'', tko da ... Tole pogovarjanje je pa čist zastojn, vsaj tko so men vsi rekl, pa še v uvodu, ko prvič poslušaš ''tajnico'' ti pove. Če vs kej več zanima kr vprašte, tuki je pa link od strani: http://messenger.yahoo.com/
Ne ne, jst sm govorila za SKYPE ... Ne uporabljam tega yahoo messangerja ... Pr skypu se loh normalno pogovarjaš prek slušalk, k da bi se pogovarjal po telefonu -- vse to čist zastonj, pol pa še loh plačaš za klic na mobitel. Recimo, če jst hočm poklicat koga v tujino na mobitel, se mi velik bol splača prek Skypa kokr pa če bi klicala z mobitela l pa fiksnga telefona. Men je ful kul no ...
Jaz ocitno orenk vodim...mobitel ta mesec 45 000 , stacionarni samo 6000 sit, ker sem bla na morju in skypala. Drugace imam vsak mesec oba skupaj circa 40-50 000. Mam pa ful klicov v tujino, zato je tako.
Bluegirl napisal/-a:Jaz ocitno orenk vodim...mobitel ta mesec 45 000 , stacionarni samo 6000 sit, ker sem bla na morju in skypala. Drugace imam vsak mesec oba skupaj circa 40-50 000. Mam pa ful klicov v tujino, zato je tako.
Tak da zdaj skajpam
ti si pa prava klepetulja!!! ampak te čist razumem