Kakšen avto vozite?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

opium napisal/-a:
kiki* napisal/-a:če bi sama zaslužla za cliota bi ti bil še preveč dobr... pa če mi je še kej bl grozn vidt k kake mulkice al pa tipčke k sedijo v kakšnih hudih avtih pa se delajo neki a tolarja niso dal zravn...mamica al pa oči kupu...

mi mamo tud doma in porscha in jeepe da dol padš pa se ne grem frajerišit...hodm na faks in bi čist bolano izpadla da bi s takim avtom uletela... in tud nism tok naduvana...ker pač nism jst zaslužla tega denarja za te stvari!

jaooo, napisu sm ze pol strani, sam bzv :freak:
bruhek

ti kr... napiš kar čš! :?
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

cukrck napisal/-a:Jst bi mela pa tegale, k mi je res hud!

ja huuud k ps :!:

js pa sanjam tole in si bom sanje uresničla pa če se pol vsi
v zemlo pogreznejo k ne verjamejo da si bom tole prvoščla (k sploh ni tok dnarja sam kwa k en folk pač nima pojma :roll: )
Mitsubishi Eclipse 1997 :flehan:
Slika
sam ta me že ''orng'' tuning :roll:
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

jst pa zdj vozm še od staršev petko pa od lubija Hyundai Accent. svojga pa zaenkrat še nimam. mogoče mi pomlad "tamal" proda cliota sam še ne vem če bo dost dinarčkov :?
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

kiki* napisal/-a:če bi sama zaslužla za cliota bi ti bil še preveč dobr... pa če mi je še kej bl grozn vidt k kake mulkice al pa tipčke k sedijo v kakšnih hudih avtih pa se delajo neki a tolarja niso dal zravn...mamica al pa oči kupu...

In kaj je s tem narobe, če ti starši kupijo avto?
Sej niso vsi taki, da se afnajo, smo tut taki, ki to znamo cenit.
Js bi načeloma loh še čist mal pršparala pa si bi ga pol sama kupila, sam sm dala raje ta keš na stran ... bom mela za kej druzga.
Nevem no, sam men je ta tvoj post kr neki ... Če majo starši možnost, da otroku kupijo še en avto, naj ga pač kupijo. Avto itak nucaš ..
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

itak da ga nucaš, sam fora je v tem k kao clio ni dost, če bi znala spoštovat bi bla tud s tem zadovolna...

za tebe pa ne vem, najbrž drugač jemleš, sej tud jst dam zato me je pa uno raspizdilo!
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Meni so hotl kupit starši velik bolši avto kokr ga mam, sam js sm rekla sama da nočem bolšga za prvič, da je ta nov clio čist fajn. Sej drgač se tut jst sama velik s kašnim kolesom furam, sam avto tut skos rabm & obožujem vožnjo!

btw, itak pa k avto dobiš maš še velik stvari za plačevat. Recmo tank je že dost, da ne štejem cestnine, k se skos furam do kopra pa nazaj :D Sm raj ABC nabavla sama, da gre hitrej! Skratka ... tut k maš svoj avto, morš met še dost keša zravn da ti laufa .. :P
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

nogica napisal/-a:btw, itak pa k avto dobiš maš še velik stvari za plačevat. Recmo tank je že dost, da ne štejem cestnine, k se skos furam do kopra pa nazaj :D Sm raj ABC nabavla sama, da gre hitrej! Skratka ... tut k maš svoj avto, morš met še dost keša zravn da ti laufa .. :P

Točn tko. :)
Sej ni fora avta kupt, kdo ga pa dons ne more (mislm no, so redki). Fora je v vzdržvanju, registraciji pa bencinu.
In tud men bodo starši kupl avto in v tem ne vidm nč slabga. Vzdržvala ga bom pa kr sama nabrž in to tud ni tolk mal denarja i guess.

pa kiki* ok kkšni mulci k se furajo v nevem kakšnih oh in sploh avtih mene ne brigajo. če majo starši denar pa se jim zdi uredu da njihov mali fura BMWja pa nej ga fura.
Dokler me ne povoz me ne moti. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

sej men je tud v bistvu vseen kakšen avto ma kdo.... nism nč fovš kr se lahko vozm s kerim čm... pa ogromno dnarja zmečm za bencin in te fore k se skoz vozm.... in se čist strinjam s tabo nogica!

Sam jst se nism nikdar nosila zarad tega ker mam bolši avto...sploh za to k si ga sama nism kupila....eni pa se in taki mi grejo na k***c! k se bed počutjo k majo cliota...ja,fuck!
Pascale
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pascale »

Jaz mam pa novega Audija A3. Sama kupila. In blazno ponosna.
M!SSUNDAZTOOD
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a M!SSUNDAZTOOD »

¤MiSsY¤ napisal/-a:pešmobil :lol:
jz se ne vozm... grem pa delat izpit cez kk let pa upam da bom mela se kej tolarjev da kupm kko kripo k jo bom lohka pelala.....
drgac pa ze ceu zivljenje sanjam da bi mela hrosca, na roza pobarvanega pa z marjeticami gor ..... :love: :flower:
I'm such a child.....

Jst tuuuuud :D :razz: .......sam jst sanjam sam o pinky, brez marjetic..... Čeprow je tist še bol hudo :freude: :gut:
SH!T HAPPENS........
majaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majaaa »

ja jest tud še nimam izpita...še eno leto bo treba počakat drgač pa itak sam še to čakam da ga bom nardila in bom šla lahko do lubija da ne bo sam on k men hodu. :razz:
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Jaz trenutno vozim P 206 črne barve. Zame je čist ok.

Drgač je pa moj sanjski avmo Mercedes CLK ali pa BMW X5.
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

vozim bmw 318 zelene barve - želim pa si BMW X5
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a olivia »

lušna zelena (turkizna al kaka barva ne znam točn določt) corsa :D
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

nogica napisal/-a:In kaj je s tem narobe, če ti starši kupijo avto?
Sej niso vsi taki, da se afnajo, smo tut taki, ki to znamo cenit.
Js bi načeloma loh še čist mal pršparala pa si bi ga pol sama kupila, sam sm dala raje ta keš na stran ... bom mela za kej druzga.
Nevem no, sam men je ta tvoj post kr neki ... Če majo starši možnost, da otroku kupijo še en avto, naj ga pač kupijo. Avto itak nucaš ..

Se strinjam - nevem zakaj to enim avtomatično pomen, da si afna al pa razvajena hčerkica!?
Men ga je tut fotr kupu, ampak marsikej tut nardim za to, med drugimi opravljam en kup opravkov zanga...

Jest mam pa mojga črnga cliota (dci), letnik 2004... sm ful zadovoljna :D
Odgovori