¤MajC¤ napisal/-a:ma obadva sta bedna. on se nosi ko newem kaj, itd, sej ce mas neke uspeha pa lep glas bodi ponosn, sam domen nima druga ko to da je kao lep, no kak komu.
kaj se pa rebeke tice. a spoh obstaja stvar katere ona ni probala...vodeteljica,pevka,manekena,oblikovalka cot, pa verjetno se kaj...meni v dobeni vlogi ne usreza...se trudi neko stajerscino pocit pa ji ne uspeva najbol,ko je bla voditlca, kaj so bli idoli al kj ze...isiue boze ko se je drla v mikrofonza mankeknko pa mi je ne wem...prevec konjsko mi deluje nc ni neznega pa milega na njej. tk bikasta je. na slikah fsaj. v zivo ne wem kk je. pa on delfincek.
js se bom pa kr pod tole podpisala...
oba sta takoooo antipatična, da adijo pamet...
ok, sej razumem, da je človeka ambiciozn, pa da hoče čim več dosežit v lajfu... kar se tega tiče ji svaka čast, amapk ona je pa prav v vsaki stvari, ki jo je poskusla popušila...
misli, da je neka pevka pa ma taaaakkkk ogabn glas, da bi najbolj k sestram pasala...
domen je pa itak najbolj smešn...

tak, da zarad mene pa če se nevemkake afere med njima dogajajo... mene zared tega ne bosta začela nič bolj zanimat... kar je pa blo verjetno njun cilj... jao... kak so eni debilni....