Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Na začetku sva ene pol leta seksala najmanj enkrat na dan. :D Zdaj po 8ih mesecih pa je to prešlo na 4-5 krat na teden, kar mi je čist v redu. Sva bolj zajčka po naravi :D
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Midva pa še kr tko kot na začetku, če ne še večkrat. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Xgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Xgirl »

Cirka 4x-5x na teden.
Med menstruacijo tud - s tem da sao analno :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

midva sva na začetku full sam je šlo sam ob vikendih (ljubezen na daljavo) ko pa sva začela živet skupaj sma pa na začetku res bla non stop en na drugmu :oops: , no pa se je pol počas umiril do 2-3krat na teden :gut: . odkar pa imava otroka pa res bol štrajkama :nixweiss: k sma preveč zmatrana pa še tamala zaspi pr nama in sma vesela če nama porata1-2 na tedn. :bussi: no pomembna je ljubezen :love:
Cynthia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cynthia »

Jz kadar mam priloznost, da sva skupaj izkoristim.. :roll:
Menstruacija ni ovira, ceprav je res da je zaradi tablet sibka.
Ko ne zelim sexat? Hmm.. se ne zgodi :twisted:
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

odvisno.. med počitnicami sva zelo pogosto, ko on dela, manj, ko imam jzt solo manj.. povprečno 3x na teden :D
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

ja midva pa z mojim sexava čist kokr je.k sva bla na morju sva vsak dan :D , predn sva šla pa na morje je bla pa ful suša (1x na mesc :( ), zdj pa večinoma sam enkrat na tedn k se u glavnm vidva sam čez vikend. je pa tud tko da on ful dela in je dostkrat zmatran pa se mu ne da :? bi si pa želela da bi sexala mal večkrat kt enkrat na tedn sam sm že ugotovla da ni tak tip k bi mu sex velik pomenu ampk mu več pomenjo druge stvari ki jih delava :razz:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

jah, pr nama je tko da se ne da vzet okrogle številke. če prespi on pr men pol skor zmeri, učas tud kej umes. če se dle ne vidma pa nč. tak da kokr je je. drgač pa ne velikrat. prej premalo.
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a bejby »

Ja odvisno.Med letom se malo vidima tak da 2x na mesec..na morju je pa lahko tudi 5x na dan.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Torej: na dan vsaj 1x.

Med menstruacijo pa samo on uživa... kar me sploh ne moti. Ni ga lepšega kot zadovoljen moški.
(zadovoljen - poudarek na "e") ;)
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Berđa »

Midva ponavadi sexava tam okoli 3-9 krat na mesec odvisno kokrat se nama zaželi in kolikokrat lahko (da sva sama). Zdej bova sla na morje pa je do tega en teden pa sva se zaobljubla da do morja ne bova nič :cry: sam bova pa na morju pomoje vsak dan. :twisted: Pred nelaj tedni mi je sel full na zivce ker je skos umenjal da bi vsak dan sexov na morju (s tem se nisem tolk strinjala) pa sem mu povedala. Zdej se je umiru ampakk problem je v tem da si jest zdej tega zlo želim :lol: . Če se mi pa tko ne da sexat al pa kej druzga da mi ni do tega pa pač rečem ne da ne bi, včasih pa tud njemu ustrežem čeprav men ne paše (potlej je vsaj nekaj časa mir k je tolk zmatran :oops: ).

Lp
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
MissXX
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in the middle of nowhere

Neprebrana objava Napisal/-a MissXX »

povprečno 3x na teden.. na žalost nama razmere ne dopuščajo večkrat (redko sva sama doma).. če nama pa ful zapaše se pa usedeva v avto se na kak hribček zapeljeva :)
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
Uporabniški avatar
pikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: girl next door

Neprebrana objava Napisal/-a pikica69 »

ok jst sm cist depresivna.... ko poslusam kolkrat vi seksate namrec... problem je slednji.... s fantom sva skupi mal vec k pol leta... pa je res, da seksava, ko je pac obema do tega... ampak glede na to, da se vidva vsak 2 dan (vcasih celo vsak dan), pa vcasih 14 dni ni nc, popizdevam... pa mu dam vedet, da bi rada pa vse. ampak pravi, da je zmatran.... :cry:

what to do? :nixweiss:

vsake tolk casa se zarad tega skregava... ker mi je enostavno bedno, da tolk casa ni nc akcije.... moti me, ker mi ne pokaze vec, da sem mu sexy, da ga palim...(ok--vem, da se po dolocenem casu to ohladi, ampak da se ze zdej?????)
"well, that answers one question but arouses several others!"
petra1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vipava

Neprebrana objava Napisal/-a petra1 »

No pri meni je sam en proble. Jaz z enega konca slovenije on z drugega. Tako da se vidiva ful mal. Vsake 14 dni. A ko sva skupaj. Je pa noro. Pač iskoristiva čas, ko sva skupaj za take in drugačne užitke. :)
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ok... odvisn kolk sva skup.... ampak izstopva iz povprecja... (razn v kaksnih krizah, tko k zdele, k se ne vidva tko ene 14 dni)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Odgovori