sneška2 napisal/-a:meni nekateri govorijo:da sem kot britney spears, drugi: kot angelina jolie v filmu gone in 60 sec. ko je bila blond...in kot u tomb riderju........ še velik jih je bilo...sam se trenutno ne spomnim!
Pa kaj se tok sekirate, če niste nobeni podobne??! Zakaj bi morale sploh biti nekomu podobni? A ni enostavno v redu, če ste unikatne, luškane osebice? Zakaj pa morajo znane osebnosti postavljati zapovedi v lepoti? Meni je marisikatera punca bolj luštna od ene estradnice, ki je bila že tisočkrat oblegana. Dolgčas... Bodite to kar ste&ne poskušajte biti nekdo drug, ki tako ali tako nikoli ne boste! Mogoče te bomo pa prou tebe občudovali čez nekaj let.
Po tem pa v redu ... Sm se že ustrašla, da si zakompleksana k nisi nobeni bodobna, pa sm te mogla mau potolažit. Hehe Sj me je že Kiki* prehitela: Cameron Diaz. Pa le nisi tok unikatna .
meni pa svi pravijo da sem fuč podobna karmen stavec.... enkrat me je celo ena stara babica ustavila in vprašala če sem bila včeraj na televiziji.....ma ne moreš no...