Kaj bi spremenile na sebi?

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Ja vsak je kritičen sam do sebe... Poznam velik res lepih punc, s ful dobrimi postavami, ki ves čas jamrajo kako majo debela stegna/premejhne joške/pretanka usta/...... :roll: In to mi gre res blazno na živce....

Jst se učasih mal pohecam tko-na svoj račun :wink: , sam drgač pa v velki večini primerou sm pa zmer zadovoljna, (razn nos mi gre pa res na živce :evil: )... namest da jamraš pejd laufat, če si greš res tko na jetra, pol ti pa ne bo treba več stokat...I guess da gre to tko... :)

Dokler mam sama sebe rada in me majo tud drugi radi, pol ne mislm nič kej preveč jamrat :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
barbie_girl
Kršitelj/ica 2. stopnje
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl »

jest bi drgač velik stvari na seb spremenila, sam sm se že sprjaznla da sm taka k sm. :)
Uporabniški avatar
¤*Jessy*¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Šentjernej

Neprebrana objava Napisal/-a ¤*Jessy*¤ »

jez bi si pa rit (povečala) :D pa ustnce mal povečala.. pa nos mgoče pomanjšača (ampk to ni lih primarno... )
I LOVE'YA ALL :***
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

jaaaah zaj sem se spomnila kaj pa bi res spremenila na sebi: to, da bi imela malo bolj temnješo polt!
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

js pa to da nebi z morja tok bela pršla hehe :lol:
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Jst sm se zadn mesec sprjazlna s sabo, mogoče edino da bi imela bolj suha stegna in temenjšo polt(to pa tut ni tako nemogoče) Je pa ena stvar k bi jo res rada spremenila, da nebi bla tok lena :D
Sanjči
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dobova
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sanjči »

ne vem zakaj taka nesamozavest punce, jst ne bo nič spremenila saj sem z vsem super zadovoljna tako jaz, kot moj fant in ostali:) pusa vsem:)p.s. bodte happy da mate tipe in to je to, ne se ostalo sekirat:)cmokič*
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Berđa »

Tud jest ne bi spremenila na sebi prav nič, čeprav bi se pred enim letom rekla da bi rada mal shujsala v segna, zadnjico in trebuh. :cry: V tem letu sem dobila tudi nekaj kilogramov več, vendar mi je vseeno. Taka kot sem sem, pa če kermu nism všeč pa tud prov. Moja mama je bla ponavadi taka da me je skos živcirala glede kilogramov. :evil: Samo zahvalt se pa morm mojmu tipu da mi je dal tkolk samozavesti nazaj da sm lahko spremenila menje o sebi. Tko zdej sm pa vseč sebi in njemu. :D

Lp :lol:

P.s.: Ženske bote bolj samozavestne, če ne boste mele rade sebe tud drugih ne boste mogle imeti rade! :oops:
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a virginiaNOmore »

Jst bi pa sam rada mela manjše prsne bradevice, pa da bi strije čudežno izginile (no, sej niso tak katastrofalne, sam mam jih, pa vem da jih ma še veliko drugih ljudi, sam jst jih pa ne bi mela)
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

spremenila bi mojo težo vsaj na normalno, pa naredila si bi idealno kožo brez kkršnega mozolja in enakomerno barvo koze po vsem telesu, še bolj goste lase kokr jih že mam zlo in mi je to vsec!vsec so mi oci nos ustnice roke to tut vse
all day i dream about sex-adidas
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Kaj bi spremenile na sebi?

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Če bi imela čarobno palčko, bi si zaželela bolj dolge noge :) , torej da bi bila višja, pa da strij ne bi imela na bokih.

Drugač pa vse na sebi ljubim :) Najlepši mi je obraz, nohtki in roke, lasje in trebušček:)
ROMANA20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ROMANA20 »

js bi pa sam celulit črtala pa bi blo kr ok, ja pa lase bi mela drgačne:)
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Jst ne bi na seb nič spremenila, ker sem čist zadovoljna s sabo (ker tako ali tako ni nihče perfect). Edina stvar, ki bi mela drugačno je pa en zlat zob (bol zadaj, da se ne vidi preveč), ker so mi že od nekdaj všeč :lol:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

khm... spremenila bi moj nos. ne vem zakaj. pač. ni mi všeč :D .
pol spremenila bi tudi lase. že od nekdaj so mi všeč ravni, ki pa mi niso bili dani :roll: .
drugače pa mislim, da bi vse pustila tako kot je.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Jst če bi mela čarobno palčko, bi spremenila barvo oči in sicer bi ful mela modre oči :cool: :cool:
Odgovori