Angelina Jolie
Angellina je ena najlepših žensk na svetu!! Men so njen filmi res zakon, Lara croft mogoče mal manj, apak Gia, Girl interrupted, Gone in 60 seconds, Zbiralec življenj... Nimam sploh komentarja, Suuupeeer... Poleg tega je še naravna (kar je dons v hollywoodu redkost), luštna, sexy, Madoxx je itak najbolj luštkan otroček (glih zarad stila v katerem ga rihta...), ne vem no, ženska mi je 1A. Da njenih dobrodelnih lastnosti sploh ne omenjam.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Jao pa z Maddoxom sta tok sweety skupi........
Nevem kako sploh lohka kdo misl kej slabga o njej... valda da uno z Bradom ni sam ona kriva....
mal slikc:

a kej veste drgac kako je s tem posvajanjem otrok iz tujine? Ga je ona dobila pac ker ma velik dnarja pa ker je slavna, al lohka posvojis tud otroka ce nisi znan..... ? Baje je mela tud neki tezav.. ?
Nevem kako sploh lohka kdo misl kej slabga o njej... valda da uno z Bradom ni sam ona kriva....
mal slikc:

a kej veste drgac kako je s tem posvajanjem otrok iz tujine? Ga je ona dobila pac ker ma velik dnarja pa ker je slavna, al lohka posvojis tud otroka ce nisi znan..... ? Baje je mela tud neki tezav.. ?
- Ange|ina
- Komunikatorka
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ja a nis vidla v temi jennifer in brad se ločujeta mojga posta
anyway.. hopla hopla še enkrat: http://24ur.com/naslovnica/popin/20050818_2060476.php?Nxn2=40
Lp!
Angie

anyway.. hopla hopla še enkrat: http://24ur.com/naslovnica/popin/20050818_2060476.php?Nxn2=40
Lp!
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Je Angelina presuha?
Potem ko je imela zelo stresno obdobje, fotografije igralke in seksi lepotice Angeline Jolie kažejo, da je vidno shujšala.
uh.. upam da to ni res, kr je imela noro postavo!
Potem ko je imela zelo stresno obdobje, fotografije igralke in seksi lepotice Angeline Jolie kažejo, da je vidno shujšala.
uh.. upam da to ni res, kr je imela noro postavo!
- funny*girl
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...