Sobo mam v svetlo roza/oranžni kombinaciji. Je mal čudne oblike zato sm mela mal problemov, pač sm rabla mal več časa pa tud denarja - (pisalno mizo mam narjeno po meri, omare pa mam vgrajene) ampak se ful dobr počutim v njej.
Na nočni omarici pr vratih je mejhna lučka, slika na kateri sva jst&naj frendica in kakšne drobnarije. Na vratih mam najelpjen poster ene punčke v oranžni oblekci k trga ene rožice - ful kjut

Pol mam med vrati in omaro (ki je levo od vrat) tak podplgovat stelken okvir k pride čez skorej celo steno in mam noter nalepljene slike od mene k sm bla mejhna pa do zdej - kokr v obliki časovngea traku.
Omara je ful globoka in prostorna z drsnimi vrati. Zmer mam vse lepo zloženo, ker mam ful rada red in všeč mi je, ker je velik prostora noter in mi ni treba basat stvari. Mam tud poseben del, kjer mam čevlje.
Takoj za omaro je pol pisalna miza (kotna) in nad njo tud poličke. Na eni mam kaktuske, na eni mam ene 5 knjig k jih mam najrajš, na eni slike itd... so pa tko nametane po steni te poličke.
Pol je okno in na drugi strani sobe ob steni dolg predalnik. Noter mam torbice, ruzake, stare revije, šolske zvezke in take reči. Uglavnem kramo
Na predalniku gor je glasbeni stolp pa stojalo za cd-je pa ene dve rožci in ene par slik od mene, mojih prijatlov...
Na steni nad predalnikom je pa en kjut poster od Hello Kitty in še ene par takih reklam iz revij. Potem je še eno okno, na njem mam tud ene par rožic in pol je to to.... za oknom je pa v kotu zraven nočne omarice še postla z zmerej nežno roza posteljnino

(no to je bil zdje tak krožni opis moje sobe

)
Svojo sobo mam res ful rada, velik časa preživim v njej in jo mam zmer lepo pospravljeno, ker ne prenesem nereda.