CeCa
sofia83 napisal/-a:Mah, sej Madonna je ful carica, sam kje bo ona igrala Ceco ...Se pa je neki govoril, da se ful zanima za odkup avtorskih pravic, ja ...
Sam men madona pa ceca ne gresta v isti lonc. Tko k Stalone, k bo igral Tita?

Sofia, čist možno da je živ. Čist možno, pa tut, da če te en maltretira cel lajf, da je zmožna narest vse, kar govori v svojih pesmih. Sicer pa, kod bi se je upu dirat, jaz že ne, dvomim da ker kol tip. Ona je tabu, vedno bo.
Tko nekak...
miska13 napisal/-a:itak jo je prsilu da se je poročila z njim ... tko da ... ljubezen očitno ni bla (no, vsaj z njene strani)
Danes ne moreš nikogar v nič prisiliti če tega noče pa četudi govorimo o Srbiji, pa o raznih Zemunskih klanih, pa o Tigrih.
Arkan je bil kljub vsemu zelo karizmatičen človek, omogočal ji je bogastvo raskošje, bila je pomembna, cenjena zato ker je bila njegova žena. Pa niso upali nič slabega o njej napisati itd. Pa seveda po sarmi ni smrdela ker ji je kupoval drage prfume ( to je sama izjavlja vsaj nekaj v tem kontekstu).
Ma ona je že velikokrat dokazala da je neraspitana koza, ki rada joške kaže.
Lane napisal/-a:miska13 napisal/-a:itak jo je prsilu da se je poročila z njim ... tko da ... ljubezen očitno ni bla (no, vsaj z njene strani)
Danes ne moreš nikogar v nič prisiliti če tega noče pa četudi govorimo o Srbiji, pa o raznih Zemunskih klanih, pa o Tigrih.
Srnica, mogoče v Riu ne.
Tko nekak...
metron napisal/-a:Lane napisal/-a:miska13 napisal/-a:itak jo je prsilu da se je poročila z njim ... tko da ... ljubezen očitno ni bla (no, vsaj z njene strani)
Srnica, mogoče v Riu ne.
sem glih hotla to napisat
Lane moje, sej ne vem a si tip al si bejba, sam očitno res ne poznaš zgodovine tega para ... tko da ...

če bi spremljal-a dogajanje pred poroko, bi vedel-a da poroka ni bla prostovoljna ... tko k tud njena kratka frizura ni bla ... ampak kaj čm ti razlagat, v Riu itak živiš v iluzijah
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
miska13 napisal/-a:metron napisal/-a:Lane napisal/-a:miska13 napisal/-a:itak jo je prsilu da se je poročila z njim ... tko da ... ljubezen očitno ni bla (no, vsaj z njene strani)
Srnica, mogoče v Riu ne.
Lane moje, sej ne vem a si tip al si bejba, sam očitno res ne poznaš zgodovine tega para ... tko da ...![]()
če bi spremljal-a dogajanje pred poroko, bi vedel-a da poroka ni bla prostovoljna ... tko k tud njena kratka frizura ni bla ... ampak kaj čm ti razlagat, v Riu itak živiš v iluzijah
Vidve sta pa bile sigurno na sami svadbi kume. Lepo vas prosim, sej Legija je tud na silo ponoč hodu v hišo po kaj že. Pa v zaporu je bila tudi kr tko k so mel preveč prostora.
Lepo vas prosm. Še dons k je kao mrtu pa bi lahko po pravic vse povedala če jo je res prsilu, prav da ga ma raje kot svojo mater. Lepo vas prosm.
- funny*girl
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Jaz mislim, da ne vi ne jaz ne bomo nikoli vedli, kaj se je dogajalo oz. kaj se še vedno dogaja, tako da ne nekaj zatrjevat, če je to tvoje mišljenje. Pač poveš, tako jaz mislim, in to je to, ne pa takoj enga napadat, k je povedu, kaj si misli.
Drugače pa je meni Ceca kul in njena muzika na zadnjem CD tudi, prej pa mi je bla preveč hard, zdaj je pa tako malo bolj pop. Pa dobr je napedenana, nimaš kaj
Drugače pa je meni Ceca kul in njena muzika na zadnjem CD tudi, prej pa mi je bla preveč hard, zdaj je pa tako malo bolj pop. Pa dobr je napedenana, nimaš kaj
Lane napisal/-a:miska13 napisal/-a:metron napisal/-a:Srnica, mogoče v Riu ne.
Lane moje, sej ne vem a si tip al si bejba, sam očitno res ne poznaš zgodovine tega para ... tko da ...![]()
Vidve sta pa bile sigurno na sami svadbi kume. Lepo vas prosim, sej Legija je tud na silo ponoč hodu v hišo po kaj že. Pa v zaporu je bila tudi kr tko k so mel preveč prostora.
Lepo vas prosm. Še dons k je kao mrtu pa bi lahko po pravic vse povedala če jo je res prsilu, prav da ga ma raje kot svojo mater. Lepo vas prosm.
metron, a sva "ble" kume

pa kaj bo zdej blatla njegovo ime? a si ti mal fiiiuuu? če ne veš, se o mrtvih nikol ne govori grdo ... aja, v Riu tega ne veste

sej ti pravm, če bi poznal-a preteklost, bi vedel-a kako je blo, tko da ...

Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Lane napisal/-a:miska13 napisal/-a:metron napisal/-a:Lane napisal/-a:miska13 napisal/-a:itak jo je prsilu da se je poročila z njim ... tko da ... ljubezen očitno ni bla (no, vsaj z njene strani)
Srnica, mogoče v Riu ne.
saj arkan ima se vedno svojo "mafijo" in ceca ne sme nc rect.. tudi jst sm preprican da jo je prsilu v poroko, pa kot je ze nekdo omenil.. kaj pa tista kratka frizurca.. to je tudi on naredil ker se mu ni dvignil tisto jutro
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005