Prvi poljub
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: celje
- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
- Miss Funky
- Sramežljivka
moj prvi poljub je pa biu yaaaaaaaaaaaaaaaack
bla sem nažgana da nisem vedla zase, tipa sem vidla 1. v življenju, nism vedla niti njegovga imena, pa tud všeč mi ni biu niti malo...na srečo je trajalo samo 10 sekund, ker so me potem rešile kolegice. stara sem bla 16...to je blo LANI
prvi poljub sem si predstavljala čist drugače, bolj romantično-zato sem tudi tko dolgo čakala...potem se pa enkrat napiješ, pa grejo vse romantične predstave po zlu
žvaljenje se mi je po tistem ful zagablo,samo zdaj...zdaj mi je spet ql,ker sem ugotovila da se je velik boljše poljubljat s tipom ki te PRIVLAČI(dolg je trajal,a?)

prvi poljub sem si predstavljala čist drugače, bolj romantično-zato sem tudi tko dolgo čakala...potem se pa enkrat napiješ, pa grejo vse romantične predstave po zlu

to infinity and beyond!
Prvič pred 3 mesci (torej pri 17-ih) v eni diskoteki, sicer totalno pijana, tak da se prvega ne spomnem, sva se pa še celo noč poljubljala, tak da neki mi je le v spominu
sicer mi niti ni bil všeč takrat, mi je pa potem ratov in čeprav nisva imela nikol kaj resnega (kljub 4 nočem poljubljanja, v razmikih), mi ni žal...

sicer mi niti ni bil všeč takrat, mi je pa potem ratov in čeprav nisva imela nikol kaj resnega (kljub 4 nočem poljubljanja, v razmikih), mi ni žal...